Terra Novi Trailer – serijala.com
Trenutno čitaš
Terra Novi Trailer

Terra Novi Trailer

Fox je nakon serije kratkih teasera objavio prvi jednominutni trailer za rujanski dino-SF Terra Novu. Serija je trebala imati premijeru još u siječnju, pa je ostavljena za jesen, a pilot smo trebali gledati u svibnju – no ispostavilo se da još uvijek nije gotov. Ako im je toliko trebalo da dovrše dvosatni pilot, kako će isporučiti 13 do 22 epizode kroz čitavu sezonu?

Uglavnom, novi trailer osim dinosaura i prašuma prikazuje i ljudsku civilizaciju budućnosti u poluraspadu. Ima novih scena, ali i recikliranih; pa ako Fox može reciklirati materijal, možemo i mi naš opis:

Spielbergov prahistorijski SF bavi se novim početkom ljudske civilizacije 85 milijuna godina u prošlosti. 2149. je godina, ljudska rasa je pred izumiranjem, a jedinu šansu vide u novom početku milijunima godina u prošlosti. No, krvoločni dinosauri neće biti jedini problem kolonistima, jer neki ovamo nisu došli sa ciljem spašavanja vrste…

Premijera se, ako ne bude novih odgoda, očekuje ove jeseni, izvršni producent projekta je Steven Spielberg, a showrunner Brannon Braga (Enterprise, Threshold, FlashForward).

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861