Michael J. Fox planira povratak na televiziju sa novom komedijom – serijala.com
Trenutno čitaš
Michael J. Fox planira povratak na televiziju sa novom komedijom

Michael J. Fox planira povratak na televiziju sa novom komedijom

Uvijek popularni i svima dragi Michael J. Fox pnamjerava se vratiti na televiziju. I to u punom kapacitetu! Glumac koji se proslavio kao klinac u sitcomu Family Ties, a globalnu popularnost stekao trilogijom Povratak u budućnost radi na komediji koja bi pozadinsko osvjetljenje televizora trebala ugledati iduće godine.

Piše Vulture, serija bi trebala biti inspirirana Foxovim životom, ali ostali detalji su zasad nepoznati, ali navodno se za projekt otimaju sve velike mreže (i NBC). Michaelu je u devedesetima dijagnosticirana Parkinsonova bolest, što je 1998. godine javno objavio, ali nastavio glavnu ulogu u sitcomu Spin City (Svi gradonačelnikovi ljudi).

Fox je 2000. godine napustio seriju prepustivši ulogu Charliju Sheenu. U narednim godinama bilježio je povremena televizijska gostovanja, zaradivši Emmy nominacije za epizodne uloge u Boston Legalu i The Good Wife, osvojivši nagradu 2009. za gostovanje u Rescue Me, a ove je godine nominiran u drami i komediji — za The Good Wife i Curb Your Enthusiasm.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zI4lFjWoFqc[/youtube]
Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861