NBC otkazao The Michael J. Fox Show – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC otkazao The Michael J. Fox Show

NBC otkazao The Michael J. Fox Show

Da postoji vremeplov, NBC bi se zasigurno vratio u kolovoz 2012. godine, kada su bez snimljenog pilota automatski naručili 22 epizode povratničke komedije Michaela J. Foxa, kasnije nazvane The Michael J. Fox Show, oslanjajući se na prethodne uspjehe glavnog glumca.

Zbog grozne gledanosti (čak i za NBC-jeve standarde), serija je skinuta s rasporeda nakon 15 prikazanih epizoda. Usprkos micanju serije s rasporeda, produkcija nastavlja s radom. Vjerojatno je da će preostale dogodovštine televizijskog voditelja Mikea Henrya i njegove obitelji biti emitirane, a NBC tvrdi da je planiraju emitirati negdje nakon 3. travnja.

Prije dva tjedna slična je sudbina zadesila i sitcom Seana Hayesa, Sean Saves the World, koji za razliku od Foxovog showa završava zaključno sa četrnaestom epizodom.

The Michael J. Fox Show će od 27. veljače zamijeniti game show Jane Lynch, Hollywood Game Night, u kojem Jane ugošćuje poznata lica iz svijeta filma i televizije, te s njima i dvoje ‘civila’ zabavlja gledatelje kroz popularne zabavne igre.

6 komentara
  • Šteta je, ali serija je zaista debakl. Traileri uoči početka emitiranja su me navukli, činilo mi se da bi mogla biti dobra zafrkancija, ali sam odustao pet minuta prije kraja druge epizode. Jednostavno je bilo toliko loše…

  • Nisu ovo trebali napraviti bar zbog ljudske strane tj. Foxove bolesti ali u surovom tv poslu nema milosti za nikoga, no ako su progutali losu gledanost Hannibala (iako je rijec o boljoj seriji) mogli su to napraviti i u ovom slucaju.

    • Ma daj, jos je gore ako mu daju poseban tretman zbog bolesti.
      Hannibal nije imao tako losu gledanost kao MJFox Show, a sufinanciraju ga sa vise strana.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861