Glasine o novoj sezoni Inbetweenersa su, nažalost, samo glasine – serijala.com
Trenutno čitaš
Glasine o novoj sezoni Inbetweenersa su, nažalost, samo glasine

Glasine o novoj sezoni Inbetweenersa su, nažalost, samo glasine

Možda ste čuli, danas se zakotrljala vijest o mogućoj četvrtoj sezoni Inbetweenersa — navodno je James Buckley (Jay Cartwright) otkrio kako će se nastaviti avanture tinejdžerske četvorke, ali… Da citiramo autora serije – vijest je “čisto sranje.” Evo i pojašnjenja:

[tweet https://twitter.com/iainkevanmorris/status/192279516339642368]

Kao i većina dobrih britanskih serija (RIP IT Crowd), Inbetweenersi su trajali kratko. Tek 18 epizoda rasteglo se kroz tri sezone, a prošle je godine u kina stigao i filmski nastavak. Odnosno, završetak. Solidan i zabavan, ali serija je mnogo bolja.

Toplo vam je preporučujemo, 18 epizoda je kikiriki, a sitcom je tipično britanski otkačen, prljav, vulgaran i vrlo duhovit. Bavi se četvorkom tinejdžera, nepopularnih u svojoj sredini, koji se muče s tipičnim problemima odrastanja. Neuspješnim nastojanjem da se nešto okrene, krizom identiteta i pronalaženjem vlastitog mjesta pod nemilosrdnim srednjoškolskim suncem.

Inače, naravno da su Ameri poželjeli napraviti svoj remake serije, i to upravo MTV, od svih mogućih mreža… Pilot je naručen još krajem 2010. godine, ali o mogućem dolasku na male ekrane dugo nismo čuli. Srećom.

6 komentara
 • Odlična serija. Inače čitava ekipa već glumi u drugim serijama. Fresh Meat, Friday Night Dinner, White Van Man i Rock and Chips. Dajte im šansu, vrede.

  • Preporučio bih i Off The Hook, starija od Inbetweenersa ali tu je James Buckley.
   The Inbetweeners je jedna jako dobra serija, pogotovo za naše krajeve jer je ovo 4 mladih mnogo bliže nama nego nekih 4 mladih iz SAD.

   • Nije starija serija Off the Hook. Ona je pocela 2009, a Inbetweenersi su poceli na prolece 2008. James Buckley potpuno drugacija uloga. Depresivni introvert :)

    • Da da, bravo. Ne znam ni zašto sam mislio da je starija, možda jer sam je ja kasnije otkrio :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861