Family Guy i Microsoft udružuju snage – serijala.com
Trenutno čitaš
Family Guy i Microsoft udružuju snage

Family Guy i Microsoft udružuju snage

Fox je najavio polusatni Family Guy specijal pod Microsoftovim sponzorstvom koji će se emitirati 8. studenog, dakle za malo više od tri tjedna u redovnom nedjeljnom terminu.

Umjesto standardnih 20-ak minuta + reklame, što u konačnici daje polusatni termin, ovaj će specijal trajati punih 30 minuta uz (manje-više) suptilno ubačene  reklamice za Windows 7, koje “neće ometati sadržaj.” Drugim riječima, product placement. Evo što Foxovci kažu:

“Uzbuđeni smo što udružujemo snage sa Microsoftom na ovako uzbudljivoj marketinškoj kampanji uz jedinstveni talent Setha MacFarlanea koji će preurediti hollywoodsku tradiciju sponzoriranog programa, spojivši reklamne poruke Windowsa 7 sa sadržajem serije.”

Malo je teško probaviti marketinški uljepšane termine i samohvalu koje Foxovci koriste u svojem priopćenju, pa ćemo vas poštedjeti prevođenja… Naziv specijala je “Family Guy Presents: Seth & Alex’s Almost Live Comedy Show”, a u njemu će nastupiti kreator Family Guyja, Seth MacFarlane i Alex Borstein (glas Lois Griffin). Nakon specijala na programu su nove epizode Family Guyja, The Cleveland Showa te American Dada, pa će Fox te nedjelje MacFarlaneu prepustiti ključeve svog Animation Domination programa.

Seth ‘ajde ne zezaj, hvataj se radije Star Trek specijala već jednom. Nakon cijelog press releasea o ničemu, na kraju ne saznajemo o čemu će se uopće raditi u specijalu. Nadajmo se da bude bolje od reklama koje je Microsoft snimio sa Seinfeldom.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861