Community završava treću sezonu 90-minutnim finalem – serijala.com
Trenutno čitaš
Community završava treću sezonu 90-minutnim finalem

Community završava treću sezonu 90-minutnim finalem

NBC je malo promiješao raspored finala svojih serija četvrtkom. Community će tako sezonu završiti 17. svibnja, i to čak trima epizodama. Community je tako izgurao Awake, koji je tog dana trebao odraditi dvosatno finale prve sezone (a vjerojatno i serije). Dakle, ovo su datumi finala NBC-jevih serija četvrtkom:

 • 10. svibnja – Parks and Recreation i The Office
 • 17. svibnja – Community i 30 Rock
 • 24. svibnja – Awake

Ako ćemo se igrati čitanja između redaka, ovo su loše vijesti za Awake, a dobre za Community. Svibanjski sweepsi (26. travnja – 23. svibnja) su jedno od najvažnijih dijelova sezone što se tiče gledanosti, a mreže u tom periodu žele imati serije u koje imaju najviše povjerenja. To što je finale Awakea skliznulo van tog perioda, a Community uguran je… indikativno.

Pročitaj još

NBC još nije objavio odluke o obnovi, odnosno otkazivanju ovih serija, ali učinit će to najkasnije 14. svibnja, kad će imati svoju upfront prezentaciju. Vrlo je izgledno da će sve četiri spomenute humoristične serije biti obnovljene, makar uz 13-epizodne sezone, dok bi za obnovu Awakea zbilja bilo potrebno čudo.

19 komentara
 • Only on NBC – emitiranje tri epizode u jednoj večeri se ne smatra burnoffom, nego znakom podrške. :D

  • Nije to znak podrške nego znak da je mreža u katastrofalnom stanju i nema više šta prikazati. A taman sam se ponadao da je kraj mučenju. A sada val neslaganja može započeti

 • “Ako ćemo se igrati čitanja između redaka, ovo su loše vijesti za Awake”

  Idete mi na zivce sa stalnim spominjanjem kako se AWAKE biti otkazan. Pa naravno da hoce! To je najmanje gledana drama u povijesti NBCa! Manje je gledana od The Firm & Prime Suspect koji su isli u istom terminu!

  • Znaciii… Zivcira te sto smo spomenuli tocnu informaciju? Nemoj se toliko uzrujavati, nije zdravo.

   Neki ljudi ne prate detaljno gledanost, za njih je ubačena citirana rečenica.
   Stalno spominjanje? Doslovce smo posljednji puta o sansama Awakea pisali – pazi sad – u prognozi otkazivanja. I tad je bilo prerano jer je serija tek krenula. Pred dva mjeseca.
   https://www.serijala.com/izdvojeno/prognoze-otkazivanja-kako-stoje-vasi-favoriti/

   Ne, Awake nije najslabije gledana drama u povijesti NBC-a. To je The Firm.

   • “Ne, Awake nije najslabije gledana drama u povijesti NBC-a. To je The Firm.”

    -.- pa The Firm je postao najmanje gledan TEK kad su ga prebacili u subotu, i to je BURN OFF – ako ne grijesim nedavno ste nam objašnjavali sta je to pa me cudi da autor ne zna ;)

    • Imas krive podatke. Awake je startao osjetno bolje bolje od The Firma, a burn-off ili ne, ne znaci da se gledanost prestaje racunati. Osim toga, 15 epizoda redovito emitiranih u jednom terminu je vec tesko nazvati burn-offom. Cudi me da jedan tako respektabilan i samouvjeren komentator to ne zna.

 • Al šta volem kad pametnjakovići krenu solit pamet misleći da zaslužuju nagradu uvjereni da znaju nešto što mi ne znamo. Cjoj.

 • Je, stvarno šteta za Awake, po meni serija s jednom od boljih premisa u zadnjih par godina.. Radnja relativno fino teče (iako u pojedinim epizodama možda malo šepa), glavni glumci tj. likovi su zapamćeni (što će reći da seriju stvarno pratim i da me zanima što će se dogoditi), sviđa mi se ta usporedna priča i kako se nadopunjuju stvarnosti s malim detaljima. Meni osobno su najbolji oni razgovori s psihijatrima i to kako oni objašnjavaju, znaju i razumiju sve o svemu i imaju savjet/rješenje za svaku instancu XD
  Mislim da zavrijeđuju još jednu sezonu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861