Community ponovo eksperimentira – serijala.com
Trenutno čitaš
Community ponovo eksperimentira

Community ponovo eksperimentira

Nakon fantastične “Modern Warfare” paintball epizode, Community nastavlja sa eksperimentima. TVGuide.com piše da će autori snimiti posebnu božićnu epizodu snimljenu stop motion tehnikom. Trebao bi to biti svojevrsni hommage božićnim klasicima poput “Rudolph the Red-Nosed Reindeer” te “Santa Claus Is Comin’ to Town.” Dan Harmon, showrunner Communitya:

Postoji razlog zašto će biti animirana stop motion tehnikom, ali neće biti san. Svejedno će egzistirati unutar stvarnosti serije.

Najbolje od svega, Harmon kaže da u novoj sezoni planiraju još nekoliko ovakvih specijalnih epizoda, uključujući epizodu sa svemirskom tematikom, te (ponovo) posebnu epizodu pred Noć vještica, koju opisuje kao “ekstravagantnu i ludu.”

Sjajno je vidjeti kvalitetne serije na javnim mrežama koje se ne boje eksperimentirati sa žanrom. Naravno, svi znamo kako takve serije završavaju… Community u drugu sezonu kreće u četvrtak, 23. rujna, paralelno sa The Big Bang Theoryem na CBS-u. Betty White gostuje u prvoj epizodi. Nadajmo se da će gledatelji sa Nielsenovim boxevima imati milosti (a i vi koji niste, trebali morali biste baciti oko na seriju).

Gratis, tri nova trailera / promoa pred novu sezonu:

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861