Betty: The girls are back in town u novom traileru za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Betty: The girls are back in town u novom traileru za drugu sezonu

Betty: The girls are back in town u novom traileru za drugu sezonu

Good news, everyone! HBO je jučer pustio prvi teaser za novu sezonu svoje humoristične serije Betty. Nakon što je prva sezona u jeku pandemije prošle godine neočekivano bila jedna od naših najdražih serija godine nismo očekivali nove epizode u ovako brzom roku.

Temeljena na kritički hvaljenom filmu “Skate Kitchen” Crystal Moselle, HBO-ova serija Betty prati raznoliku skupinu mladih žena koje se snalaze u pretežno muškom svijetu skejtbordinga u New Yorku. Samouvjerena i odana, Janay je jake volje i tvrdoglava na načine koji joj i pomažu i škode. Honeybear je tiha oluja. Njezin drastičan stil je varka; oklop koji nosi kako bi skrila svoje emocionalne borbe. Kirt je ljubavnica (prema damama), borac (prema ostatku svijeta) i malo dijete u tijelu žene. Najzabavnija je osoba na svijetu, ali čak i da je toga svjesna, ne bi je bilo briga. Indigo je pak snalažljiva prevarantica zarobljena u tijelu propale studentice umjetnosti. Na rubu grupe je Camille, oprezna, pronicljiva, inteligentna i nezgrapna.

U drugoj sezoni djevojke će se nositi s većom odgovornošću koju donosi odraslost, a vrijeme radnje kasno je ljeto i jesen prošle godine u pandemijom pogođenom New Yorku. Betty se s novim epizodama vraća u lipnju.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861