Trailer: Stephen Amell se vraća na televiziju u hrvačkoj drami Heels – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Stephen Amell se vraća na televiziju u hrvačkoj drami Heels

Trailer: Stephen Amell se vraća na televiziju u hrvačkoj drami Heels

Nakon što je završio svoju superherojsku avanturu na CW-u kao glavni junak serije Arrow Stephen Amell je vrlo brzo pronašao novi posao na kabelskoj mreži Starz. TVLine je još na ljeto 2019. potvrdio da će Stephen Amell glumiti glavnog junaka nove hrvačke drame za Starz, Heels, a danas nam je mreža predstavila i prvi trailer za svoju nadolazeću seriju.

Amell će utjeloviti Jacka Duffyja, “negativca” u ringu i jednu polovicu bratske firme za hrvačku promociju, Duffy Wrestling Association. TVLine kaže da je Jack karizmatični negativac iliti Heel, u ringu dok je izvan njega brižan otac i muž koji pokušava spojiti kraj s krajem. Profesionalac i perfekcionist koji stremi uspjehu i boljem životu za sebe i svoje bližnje. Drugu polovicu firme čini njegov brat, “pozitivac” u ringu i Jackov protivnik kojeg je utjelovio Alexander Ludwig (Vikings).

Starz je naručio osam epizoda pod vodstom autora pilota, Michaela Waldrona (Rick & MortyCommunity) i showrunnera Mikea O’Malleya (ShamelessSurvivor’s Remorse). Premijera serije bit će 15. kolovoza.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861