Teaser: Netflix otkrio “1899” — prvi detalji nove serije autora “Darka” – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Netflix otkrio “1899” — prvi detalji nove serije autora “Darka”

Teaser: Netflix otkrio “1899” — prvi detalji nove serije autora “Darka”

Netflix je prije više od dvije godine otkrio autori njemačke znanstveno-fantastične drame Dark, Jantje Friese i Baran bo Odar, rade na novoj seriji za streaming videoteku. Projekt tada radnog naslova 1899 i službeno je zadržao isti naslov, a autori su danas za Deadline otkrili ponešto o svojoj nadolazećoj seriji.

Serija će pratiti migrantski parobrod na putovanju od Londona prema New Yorku. Na samom prijelazu stoljeća priča će pratiti živote šarolike lepeze putnika u potrazi za boljim životom. Nakon što na otvorenom moru otkriju još jedan migrantski brod, njihovo putovanje naglo skreće prema užasu. Ono što su pronašli na brodu pretvorit će njihov put prema obećanoj zemlji u katastrofalnu noćnu moru.

Glavne uloge u 1899 igrat će Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau i Emily Beecham. Serija će se snimati u potpuno novom dijelu Studio Babelsberga u Njemačkoj u kojem je stvoren “Volume”, virtualna pozornica kakvu Disney koristi za Mandaloriana.

Friese i Baran bo Odar podijelili su s Deadlineom kako ih je pandemija jako pogodila i da se raduju da će snimanje na novoj seriji početi svaki čas. Na pitanje hoćemo li ikad vidjeti i nove epizode Darka — dvojac se našalio da u skorije vrijeme definitivno ne. Možda za 33 godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861