Cvat (“Bloom”) — premijera višestruko nagrađivane australske serije na AXN Adriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Cvat (“Bloom”) — premijera višestruko nagrađivane australske serije na AXN Adriji

Cvat (“Bloom”) — premijera višestruko nagrađivane australske serije na AXN Adriji

Bloom (“Cvat”), jedna od najuzbudljivijih australska serija posljednjih sezona, premijerno će se početi emitirati na AXN Adriji od 14. svibnja.

Godinu dana nakon što je razorna poplava ubila pet mještana u idiličnom seoskom gradu Mullanu, pojavljuje se misteriozna nova biljka koja ima moć povratka mladosti. Rastući tamo gdje su njihovi najmiliji umrli, jedna bobica ovih biljaka može vratiti ožalošćene stanovnike u njihove najbolje godine, ali po velikoj cijeni. Podmlađeni su primorani izmijeniti sva svoja najdublja žaljenja. Kako sve više ljudi otkriva ovu neobjašnjivu “ponudu”, sukobljavaju se kako bi zaštitili svoju sve manju zalihu, prisiljavajući i “mlade” i stare da preispitaju sve što je važno.

Glavne uloge u “Cvatu” pripale su dvijema australskim glumačkim legendama. Bryan Brown utjelovio je Raya Reeda, a, višestruko nominirana za Oscara Jacki Weaver, glumila je njegovu suprugu Gwen Reed. U ostalim ulogama pojavljuju se Phoebe Tonkin, Ryan Corr, Daniel Henshall i John Stanton.

Serijal je u 2019. i 2020. osigurao po čak pet nominacija na nagradama Australske akademije za filmsku i televizijsku umjetnost, počevši od najbolje dramske serije preko najbolje muške uloge do nekoliko gostujućih i sporednih uloga. Šest epizoda prve, od dvije sezone, premijerno će se moći pogledati na AXN Adriji od 14. svibnja u stalnom tjednom terminu, petkom u 21:00.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861