1899: Netflix najavljuje novu seriju autora “Darka” – serijala.com
Trenutno čitaš
1899: Netflix najavljuje novu seriju autora “Darka”

1899: Netflix najavljuje novu seriju autora “Darka”

Sredinom sljedećeg mjeseca, točnije 17. studenog, Netflix će imati premijeru svoje nove serije, 1899. Mreža je prije skoro tri godine otkrila da autori njemačke znanstveno-fantastične drame Dark, Jantje Friese i Baran bo Odar, rade na novoj seriji za streaming videoteku. Projekt tada radnog naslova 1899 i službeno je zadržao isti naslov i konačno stiže na male ekrane pretplatnicima streaming servisa.

Serija će pratiti migrantski parobrod na putovanju od Londona prema New Yorku. Na samom prijelazu stoljeća priča će pratiti živote šarolike lepeze putnika u potrazi za boljim životom. Nakon što na otvorenom moru otkriju još jedan migrantski brod, njihovo putovanje naglo skreće prema užasu. Ono što su pronašli na brodu pretvorit će njihov put prema obećanoj zemlji u katastrofalnu noćnu moru.

Glavne uloge u 1899 igrat će Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau i Emily Beecham. Serija se snimala u potpuno novom dijelu Studio Babelsberga u Njemačkoj u kojem je stvoren “Volume”, virtualna pozornica kakvu Disney prvotno razvio za Mandaloriana.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861