Autori njemačke serije Dark rade na novom projektu za Netflix – serijala.com
Trenutno čitaš
Autori njemačke serije Dark rade na novom projektu za Netflix

Autori njemačke serije Dark rade na novom projektu za Netflix

Autori jedne od najzanimljivijih prošlogodišnjih serija, njemačke nadnaravne drame Dark, rade na novom projektu za Netflix. Radnog naslova 1899 — serija će pratiti migrantski parobrod na putovanju od Londona prema New Yorku.

Na samom prijelazu stoljeća priča će pratiti živote šarolikog sloja putnika u potrazi za boljim životom. Nakon što na otvorenom moru otkriju još jedan migrantski brod, njihovo putovanje naglo skreće prema užasu. Ono što su pronašli na brodu pretvorit će njihov put prema obećanoj zemlji u katastrofalnu noćnu moru.

Jantje Friese i Baran bo Odar autori su prve sezone Netflixovog Darka — obiteljske drame s nadnaravnim obratom. Dark je priča o nestanku dvoje djece u njemačkom gradiću Winden koji otvara ponore koji se igraju sa samim pojmom vremena. Pitanje nije tko je otimao djecu već – kad. Druga sezona te serije je u produkciji i njezina premijera očekuje se tijekom sljedeće godine i taman imate vremena za pogledati ovu kompleksnu dramu i shvatite što se od njenih autora može očekivati.

1899 zasad nema određen datum emitiranja.

https://www.youtube.com/watch?v=zy0b9e40tK8

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861