Premijera druge sezone HBO serije Betty – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera druge sezone HBO serije Betty

Premijera druge sezone HBO serije Betty

Temeljena na kritički hvaljenom filmu Crystal Moselle “Skate Kitchen”, HBO serija Betty vraća se s drugom sezonom 12. lipnja na HBO GO. Nova sezona će biti prikazana i na HBO 3 kanalu, gdje će premijeru imati 2. srpnja u 22.00h.

Serija prati pet mladih žena na putu samootkrivenja u pretežno muškom svijetu skejtbordinga u New Yorku. Najbolje prijateljice, Kirt i Janay, osnivaju “ženski skejterski klan” i upoznaju Honeybear, Indigo i Camille u parku za skejtere. Ovih pet veoma nezavisnih, samosvjesnih i upečatljivih djevojaka ubrzo formiraju bliske veze koje im pružaju hrabrost da budu ranjive i istražuju svoje identitete. Dok prihvaćaju međusobne razlike, skejtanje zbližava ove žene, ali njihova prijateljstva i ambicije daleko nadilaze ovaj sport.

U drugoj sezoni, glavne junakinje čvrsto koračaju u ženstvenost i nose se sa svim izazovima koje ona donosi. Dok navigiraju pritiske odraslosti, njihovi muški kolege uskaču i postaju im istinski saveznici, formirajući jedinstveni front za veće dobro. Smještena krajem 2020. godine, sezona bilježi pandemiju u New Yorku, gdje su maske i aktivnosti na otvorenom novi standard.

U glavnim ulogama su Nina Moran kao Kirt, Dede Lovelace kao Janay, Moonbear kao Honeybear, Rachelle Vinberg kao Camille i Ajani Russell kao Indigo. U ostalim ulogama pojavljuju se Katerina Tannenbaum, Andrew Darnell, Lil’ Dre, Chef Roblé Ali, Rad Pereira, Isabel Palma, Danielle Melendez, Aya Aldamin, Florence Pedrosa Blake Mourad, Alexander Cooper, Raekwon Haynes, Moisés Acevedo, Judah Lang, Joe Apollonio i Sage Ceasar. Režiju potpisuje Crystal Moselle, ujedno i izvršna producentica uz Alliah Sophiu Mourad, Igora Srubshchika, Jasona Weinberga i Annie Schmidt.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861