Recenzija: Ray Donovan rješava tuđe probleme, kad već svoje ne može – serijala.com

Liev Schriber je profesionalni rješavač problema, a Jon Voight njegov stalni obiteljski problem.

 1. Robisierra says:

  Trebalo je proći tri epizode da se prisilim pogledati ali nisam požalio. Prve tri epizode sam pogledao u komadu :)

  U ljetnoj suši Ray Donovan je pravo osvježenje. Nije vrhunska drama, ali svakako vrijedna pažnje. 7/10 za sada.

 2. Lucian says:

  A nemoj mi Skyler dirati jebemti!
  Kad sam prvi put vidio tagline prvo što sam pomislio je ABC-jev Scandal, ali nisam ju nikad pogledao pa neću ni ovu, za ljeto su mi dosta Breaking Bad, Rectify i Dexter.

  • Pep says:

   I ja bi volio vidjet recenziju za OITNB. Svugdje pisu o toj seriji, pa me zanima sta serijala misli.

   • Krešo says:

    Bit ce, bit ce. Pitao je Lucian već, odgovorio sam da bude.
    Stvar sa Netflixovim serijama je što odmah imamo sve epizode za pogledati i malo je blesavo pisati prije nego što pogledamo sve.

    FWIW, meni se jako sviđa, ali ja neću pisati recenziju, tako da… :))

 3. Silvio says:

  “Osobno ću nastaviti gledati, jer … sviđa mi se ambicija i potencijal serije”.
  Na osnovu 3-4 pogledane epizode 100% se slažem. A u kojim epizodama mi se ne sviđa izvedba. Bolje rečeno, debelo je ispod mojih očekivanja, tek nekih 5/10.
  Ali potencijal definitivno jeste tu, teoretski “Ray” može postati odličan koliko i Justified (koji je također klimavo započeo prvu sezonu). Druga strane medalje je da ovo može i ispasti jednako grozno loše kao Scandal. No najvjerojatnije je da će serija ostati kakva je dosada, prosječna i nedorečena.

 4. konkvi says:

  sviđa mi se, no daleko od savršenog.

  abby nije iritantna iako je negdje oko 4 ep. bila po mnogočemu slična carmeli da je to bilo smiješno za gledati, i ne samo ona već cijela ta situacija oko familije, djeca, ona i r.d.. kćer je kopirana dexterova pokćerka i podosta nervira. neki likovi su imbecili što uopće nije zanimljivo gledati, ne znam da li je do loše glume ili jednoistavno tako zamišljeni, plava pjevačica s lisicama i bunchy. mike, ne znam kako se riješiti te napasti, sigurno nikako jer je okosnica priče i davit će dokle traje serija. rayove šutnje mjestimice traju predugo,mislim da nakon svake prasne u smijeh :D, koji put skroz smiješne a koji put kao savršene legnu. ima odličnih scena, neke su me i dobro nasmijale…. sve u svemu, pratim i dalje.

 5. konkvi says:

  eh da, fbi. odmah me podsjetio na soprano, čak je i podrum bio u igri :D, komedija. ali OK, ne tako loše u nastavku, kako će spetljati s likom vidjet ćemo.

 6. Damir says:

  Slazem se nije vrhunska drama ali je pratim i dalje evo drugu sezonu, vjerojatno zbog velikog broja dobrih glumaca, ima ono nesto da me drzi i dalje iako je ocjena 7/10.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *