Recenzija: Patrola na cesti — Springsteen u Zagori – serijala.com

Kada sintagma “dobra domaća serija” prestaje biti iznenađujuća. Pogledali smo novu HRT-ovu dramsku mini-seriju.

 1. Anes Tojaga says:

  Ko nije preslušao Springsteenovu Nebrasku, neka si učini uslugu i odmah to uradi. Prilikom svakog slušanja mi se u glavi izvrti na stotine scenarija. Ako je Patrola na cesti upola toliko dobra, vrijedi je pogledati.

 2. Robisierra says:

  Uopće ne gledam hrvatski tv program na pogledao sam prve dvje epizide na preporuku Serijale i ugodno sam iznenađen. Dobra priča, dobra produkcija, jako dobra gluma stoga svakako preporučujem.

 3. Aska says:

  Pogledala sam na vašu preporuku, nije uopće loše. Na razini moderne zapadne produkcije, bez onog tipičnog preglumljavanja i preseravanja koje obično očekujem od domaćih filmova. Jedino je radnja malo spora, previše ekspozicije i serija sama sebe uzima preozbiljno. Dašak umjetničke pretenzije, ali im to ne zamjeram previše.

  Setting je savršeno odabran i karakterno raznobojan, likovi su uvjerljivi, glumci su dobri. :) Iako ponekad pomislim, pa zar tamo nema neke zelene prirode i plavog neba, zašto je sve tako sivo? Doprinosi atmosferi, ali me sivilo više podsjeća na Zagreb nego na pripizdinu. :) Ljudi su u kurcu i kad je priroda oko njih divna.

  Kao netko tko ne gleda uopće TV nego samo preko kompa, mislila sam da mi ne vrijedi ni čitati recenziju kad to nikad neću moći pogledati. Zato me ugodno iznenadilo što su stavili epizode na Youtube.

  Ako bi se u ovom smjeru dalje razvijala domaća TV produkcija, to bi bilo super. :)

 4. Plaha says:

  Upravo sam pogledala i zadnju epizodu. Odlično, zgusnuto, zanimljivo, pametno, realistično. Nadajmo se što većem broju ovakvih serija, scenarija, režije, glume.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *