Nove sezone za Universe i Sanctuary – serijala.com
Trenutno čitaš
Nove sezone za Universe i Sanctuary

Nove sezone za Universe i Sanctuary

SyFy je sa svijetom podijelio informaciju da je obnovio svoj najnoviji Stargate uradak, sa Universe sufiksom, za novu, drugu sezonu. Gledanost novog Stargatea bila je dovoljno dobra da zasluži novu sezonu, koja ovih dana kreće u produkciju. SyFy je također objavio travanj 2010. kao okviran datum početka emitiranja druge polovice prve sezone.

Hoće li neka mreža početi prije emitirati, nismo sigurni, ali Kanađani i Britanci su prošlih godina znali imati nove Stargate epizode prije američkog SyFya, pa slobodno pročačkajte po kanadskim SPACE i britanskim SkyOne stranicama u nadi da će imati informacije o ranijem prikazivanju.

SyFy je također potvrdio da je obnovio i svoju drugi znanstveno fantastičnu seriju, Sanctuary za treću sezonu. SyFy je naručio dvadeset epizoda i jedne  i druge serije za jesen 2010.

Dva razloga zašto još uvijek gledamo Universe

Dva razloga zašto još uvijek gledamo Universe.

5 komentara
  • Naravno da nije. Otkud ti to uopce? :) SyFy je kupio jednu sezonu Universa od 20 epizoda, sad su objavili da su produzili ugovori i obnovili Universe za jos jednu sezonu od 20 epizoda.

  • Hajmo se kladiti da je istina ono sto pisem i to u 10000 Eura…
    i na plotu zna pisati svasta…..

  • Ne razumijem sto si mislio. :) Normalno da cemo gledati Universe jos barem jednu sezonu cisto iz razloga sto SyFy vise nista nema petkom, a ne da im se lovu davati na novu seriju ili novi spin-off. Ovdje imaju slozene setove, glumce ugovorene na tri sezone, scenariste, CGI ekipu, sve ustvari i potpuno im je neisplativo sad otkazati Universe i nije uopce cudno sto je dobio drugu sezonu.

    Mi smo samo naveli dva (velika) aduta gospode Benson (slika gore) zasto jos uvijek gledamo, iako je serija katastrofa.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861