Nove glasine: Čini se da smo vrlo blizu novoj Stargate seriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Nove glasine: Čini se da smo vrlo blizu novoj Stargate seriji

Nove glasine: Čini se da smo vrlo blizu novoj Stargate seriji

Posljednjih dana pojavilo se nekoliko informacija koje bi, prvo i osnovno, trebali uzeti sa zrnom soli. Bili smo već ranije u ovakvoj situaciji, ali sada se ipak čini da smo nešto malo bliže oživljavanju Stargatea za male ekrane.

Prema pisanju ekipe s Gateworlda Joseph Mallozzi je otkrio da smo vrlo blizu novom Stargate projektu, u ovom slučaju igranoj seriji. Mallozzi je potvrdio da su “zaključali pet simbola” aludirajući na to da je u samoj seriji potrebno “zaključati” sedam simbola na zvjezdanim vratima kako bi se uspostavila crvotočina između dvaju vrata. Mallozzi je već u srpnju spominjao da smo najbliže što smo ikad bili naručivanju nove serije.

Brad Wright, autor sve tri igrane serije iz franšize, već nekoliko godina radi na novom projektu koji je vrlo blizu realizacije, no napredak se ipak usporio zbog pandemije koronavirusa koja je otežala konstruktivne razgovore s mrežama i ljudima koji trebaju iskeširati novac za novi Stargate. Zajedno s Wrightom Mallozzi je radio kao izvršni producent i scenarist na sve tri serije (SG-1, Atlantis i Universe) i on je uvjeren kako je samo pitanje trenutka kada će se okrugla vrata još jedanput otvoriti na malim ekranima.

Osim činjenice da je riječ o igranoj seriji, Mallozzi je dao do znanja da bi mogli vidjeti i neka stara lica iz svih dosadašnjih inkarnacija. Nemojte se previše uzbuđivati oko ovoga jer Mallozzi već cijelo desetljeće pokušava uskrsnuti Stargate, ali prije ili kasnije moglo bi mu i uspjeti. Živi bili.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861