Novi Stargate? Da, možda. Definitivno sigurno, ne znamo. – serijala.com
Trenutno čitaš
Novi Stargate? Da, možda. Definitivno sigurno, ne znamo.

Novi Stargate? Da, možda. Definitivno sigurno, ne znamo.

Krajem prošlog ljeta ponovno su krenule glasine da MGM i autori Stargatea Joseph Mallozzi i Brad Wright pripremaju nešto novo na širokom platnu ove predugo zanemarivane franšize.

Prema pisanju ekipe s Gateworlda Joseph Mallozzi je prošlog rujna otkrio da smo vrlo blizu novom Stargate projektu, u ovom slučaju igranoj seriji. Mallozzi je potvrdio da su “zaključali pet simbola” aludirajući na to da je u samoj seriji potrebno “zaključati” sedam simbola na zvjezdanim vratima kako bi se uspostavila crvotočina između dvaju vrata. Mallozzi je već u srpnju prošle godine spominjao da smo najbliže što smo ikad bili naručivanju nove serije.

Jučer je pak Gateworld prenio vijest da je Brad Wright prišao Amandi Tapping (Sam Carter) oko potencijalnog povratka u nekom novom projektu. Tapping je na Q&A sjednici s The Companionom priznala da ju je Brad Wright kontaktirao zbog uloge u novoj seriji, ali i potencijalne redateljske pozicije. Tapping nije potvrdila da je nova serija u izradi, ali svaka mrvica informacija dovoljna je da šuškanja krenu.

Podsjetimo, Brad Wright, autor sve tri igrane serije iz franšize, već nekoliko godina radi na novom projektu koji je vrlo blizu realizacije, no napredak se ipak usporio zbog pandemije koronavirusa koja je otežala konstruktivne razgovore s mrežama i ljudima koji trebaju iskeširati novac za novi Stargate. Zajedno s Wrightom Mallozzi je radio kao izvršni producent i scenarist na sve tri serije (SG-1Atlantis Universe) i on je uvjeren kako je samo pitanje trenutka kada će se okrugla vrata još jedanput otvoriti na malim ekranima.

Osim činjenice da je riječ o igranoj seriji, Mallozzi je dao do znanja da bi mogli vidjeti i neka stara lica iz svih dosadašnjih inkarnacija. Nemojte se previše uzbuđivati oko ovoga jer Mallozzi već cijelo desetljeće pokušava uskrsnuti Stargate, ali prije ili kasnije moglo bi mu i uspjeti.

https://twitter.com/amandatapping/status/1392575927746404353?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1392575927746404353%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gateworld.net%2Fnews%2F2021%2F05%2Famanda-tapping-has-been-approached-about-a-new-stargate-series%2F
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861