Stargate SG1 se navodno vraća u “novom formatu” – serijala.com
Trenutno čitaš
Stargate SG1 se navodno vraća u “novom formatu”

Stargate SG1 se navodno vraća u “novom formatu”

Danas se zakotrljala vijest da MGM, studio u čijem su vlastištvu autorska prava na Stargate franšizu, planira reinkarnirati Stargate SG-1. I to “u novom formatu”. Što to znači? Zasad još uvijek ne znamo. Franšiza je klinički mrtva posljednjih godinu dana, od otkazivanja spin-offa Universe, no do tada je na televiziji punih 15 godina bila barem jedna Stargate serija…

Vijest se pojavila na najpopularnijoj fan stranici Stargatea SG-1 na Facebooku, a produbio ju je najpopularniji Stargate sajt, GateWorld. Na današnjoj Stargate konvenciji u Vancouveru nezavisni producent Darren Thomas otkrio je da u suradnji s MGM-om radi na SG-1 aplikaciji za smartphoneove i tablete, ali i još nešto… Thomas nije htio / smio otkriti više, ali kaže da postoje planovi za oživljavanje SG-1 “u novom formatu”, koji će biti otkriveni na ovogodišnjem Comic-Conu, koji se tradicionalno održava u srpnju.

Iako smo se i mi poveselili kad je vijest došla do nas, ovaj “novi format” nam ne ulijeva previše nade i optimizma. Ako je “novi”, onda nije televizijska serija. Usto, previše je vremena prošlo da bi staru glumačku ekipu okupili za novi projekt, a Richard Dean Anderson je ionako otišao sa serije prije njenog kraja zbog predebelog rasporeda. Stripovi? Igra? Web serija, u najboljem slučaju? Tko zna. Morat ćemo pričekati Comic-Con i drugu polovicu srpnja da saznamo više informacija.

Pada nam na pamet…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UAgODVbPq78[/youtube]
8 komentara
    • idi brate usta ti se osušila ako se to obistini =). to bi bio fejl fejlova. al pošto mi fali SG (bilo koja verzija) ja ću bit sretan šta god mi nabace…

  • Zašto imam loš osjećaj oko ovoga. Onaj Universe mi je bio koma, a sada će se srozati još više….

  • Nadam se da će biti nova franshiza, odavno nema neki koliko toliko dobar SF, vidjeti ćemo šta će biti

  • Glumci iz Stargate Atlantisa su slobodni, meni su oni bili zabavniji. Danas nedostaje jedna visokobuđetna SF serija tipa Stargate ili Star Trek, vjerujem da bi bila popularna kad bi se pokrenila, nove price novi glumci, svjemir je beskrajan ima se tema da se obradi..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861