Traileri: Veliki crossover CW-ovih superheroja i nove heroine Supergirl – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Veliki crossover CW-ovih superheroja i nove heroine Supergirl

Traileri: Veliki crossover CW-ovih superheroja i nove heroine Supergirl

Najbolje stripovske adaptacije trenutno radi CW koji od ove jeseni uz dosadašnjeg Arrowa, Flasha i Legends of Tomorrow dobiva pojačanje sa CBS u obliku nove superherojine Supergirl s kojom planira crossover krajem studenog oko 100. epizode Arrowa.

Prva na redu od DC-jevih serija na CW-u dolazi The Flash u čijoj će se trećoj sezoni, s premijerom 4. listopada, radnja doslovno preokrenuti za 180 stupnjeva kao posljedica velikog cliffhangera druge sezone. To će, prema riječima izvršnog producenta serije, utjecati i na Arrowa u istom univerzumu, posebno na odnos između Olivera i Digglea.

U premijeri nas očekuje veliki flashpoint koji će Barryju donijeti i dobre i loše strane. Odrastao je s oba roditelja, ali ovaj put nema svoju brzinu, a odnos sa Joeom nije kao što je nekad bio, za razliku od Iris koja će i ove sezone biti love interest.

Nakon Reverse Flasha i Zooma, dodana su dva nova negativca u treću sezonu: zasad još neimenovani speedster te Dr. Alchemy iz laboratorija u policiji Central Cityja kojem će glas posuditi Tobin Bell. S druge strane, glavnim likova će se pridružiti Tom Felton (Harry Potter) kao Julian Dorn, novi detektiv koji ne vjeruje Barryju i pod svaku cijenu želi doznati istinu.

https://www.youtube.com/watch?v=5LGQRbPERaU

Premijera Arrowa je zakazana za 5. listopada gdje se nakon velikog obračuna s Damienom Darhkom, Arrow tim se raspao, a jedini preostali, Oliver i Felicity, su odlučili okupiti novi tim za borbu protiv kriminala Star Cityja i novog negativca Prometheusa. U petoj sezoni će se glavnom dvojcu pridružiti nova Black Canary koja ovaj put novi naziv Artemis u čijoj je ulozi Madison McLaughlin (Chicago P.D.), Rick Gonzalez (Reaper) kao Wild Dog te Curtis.

Ranije je objavljeno da će se Katie Cassidy i dalje pojavljivati u Arrowu, ali i u ostalim CW-im superherojskim serijama, The Flash i Legends of Tomorrow, dok su isti ugovor sa studijem već sklopili Wentworth Miller i John Barrowman. Od ostalih glumaca, Josh Segarra (Chicago P.D.) i Joe Dinicol (Blindspot) će glumiti nove osvetnike Vigilantea i Ragmana, Chad L. Coleman (The Wire) je dobio ulogu mafijaša Tobiasa Churcha, Tyler Ritter (The McCarthys) će biti novi detektiv Malone, dok će Carly Pope (Popular) biti Susan Williams, novinarka iz Coast Cityja.

https://www.youtube.com/watch?v=LxG7JR4-nCM

Najblesavija zabava od svih CW-ih stripovskih serija je zasigurno Legends of Tomorrow koji se u drugoj sezoni vraća 13. listopada. Nadolazeće epizode će, prema riječima glumaca, imati dvije suprotstavljene strane: Legion of Doom, predvođen Reverse-Flashom (Matt Letscher), Captain Coldom (Wentworth Miller), Malcolmom Merlynom (John Barrowman) te Damienom Darhkom (Neal McDonough), i Justice Society of America koji će činiti već poznata imena iz prve sezone uz pojačanje Hourmana (Patrick J. Adams, Suits), nove Vixen (Maisie Richardson-Sellers, The Originals), Citizen Steela (Nick Zano, 2 Broke Girls) te Stargirl, Dr. Mid-Nitea i Obsidiana čiji glumci nisu još poznati.

https://www.youtube.com/watch?v=hUrbrdZj-I4

Novi dodatak, Supergirl, će imati svoju premijeru 12. listopada u kojoj će se, unatoč demantiranju tijekom prve sezone, pojaviti Tyler Hoechlin (Teen Wolf) u ulozi Supermana. Od ostalih glumačkih dodatak se ističu Chris Wood (Containment) te Lynda Carter koja ovaj put neće glumiti Wonder Woman već predsjednicu SAD-a.

https://www.youtube.com/watch?v=Kb638ItPBPw

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861