Trailer: Star Trek Discovery izgleda obećavajuće sudeći po novom traileru – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Star Trek Discovery izgleda obećavajuće sudeći po novom traileru

Trailer: Star Trek Discovery izgleda obećavajuće sudeći po novom traileru

Na Comic-Conu je predstavljen trailer za najnoviji dodatak Star Trek franšizi koji će svjetlo dana ugledati 24. rujna na CBS-u, a potom i na njegovom streaming servisu.

Nova serija će imati petnaest epizoda smještenih na brod USS Discovery deset godina prije zbivanja originala te pričati priču o dobro poznatom, ali dosad neistraženom događaju iz serijine povijesti. Prva i druga epizoda će izaći isti dan na CBS-ovom streaming servisu, dok će ostale izlaziti na tjednoj bazi s pauzom od dva mjeseca na sredini sezone. Hrvatski gledatelji moći će pratiti avanture nove posade usporedno s cijelim svijetom putem Netflixa.

Na panelu je otkriveno kako će Star Trek Discovery uključivati scene s Klingoncima koji pričaju izvorni klingonski, dok će gledatelji dobiti titlove na engleskom. Izvršna producentica Gretchen J. Berg je izjavila kako je to iznimno bitno za seriju kao i različitost spolova, rasa, seksualnosti i sl. Glavnu ulogu je dobila Sonequa Martin-Green (The Walking Dead) kao prva časnica broda, dok Michelle Yeoh i Jason Isaacs ovog puta glume kapetane, ali bit će to prvi puta da kapetan nije u fokusu serije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861