Traileri: The 100 i iZombie se vraćaju u midseasonu, Riverdale od jeseni – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: The 100 i iZombie se vraćaju u midseasonu, Riverdale od jeseni

Traileri: The 100 i iZombie se vraćaju u midseasonu, Riverdale od jeseni

Na ovogodišnjem Comic-Conu je CW predstavio trailere za nadolazeće sezone većine svojih serija, u ovom slučaju za The 100 i iZombie koji se vraćaju tek na zimu ili u proljeće, te novu dramu Riverdale koja je debitirala ranije ove godine.

Riverdale se u prvom sezoni fokusirao na istraživanje ubojstva koje je potreslo istoimeni gradić, a grupa mladih predvođena Archiejem polako otkriva sve tajne koje se skrivaju među građanima njihovog mjesta. Kritike su uglavnom pozitivne, hvaleći vanjski izgled serije, dok su odnosi među likovima i dijalog malo preveliki klišeji. Druga sezona će se izravno nastaviti na događanja s kraja prva sezone te će brojiti čak 22 epizode, a premijera je zakazana za 11. listopada.

The 100 je za svoju petu sezonu pustio trailer koji osim Clarkine nove frizure otkriva i vremenski skok od šest godina koji će obuhvatiti vrijeme između sezona. Datum premijere još nije poznat, no Tasya Teles, u seriji bivša pripadnica Ice Nationa, je unaprijeđena u člana glavne glumačke postave.

Pročitaj još

Najkasnije od svih se vraća iZombie sa svojom četvrtom sezonom gdje će uloga Roberta Kneppera postati jedna od glavnih likova. Povratak se nagađa za proljeće, a zasad je jedino poznato da će stanje u Seattleu postati napeto zbog otkrivanja zombija ostatku svijeta. Liv to neće vidjeti kao veliki problem, no suživot zombija i ljudi će imati određene poteškoće i kompromise.

https://www.youtube.com/watch?v=3czXkhMwrPo

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861