Traileri: The 100 i iZombie se vraćaju u midseasonu, Riverdale od jeseni – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: The 100 i iZombie se vraćaju u midseasonu, Riverdale od jeseni

Traileri: The 100 i iZombie se vraćaju u midseasonu, Riverdale od jeseni

Na ovogodišnjem Comic-Conu je CW predstavio trailere za nadolazeće sezone većine svojih serija, u ovom slučaju za The 100 i iZombie koji se vraćaju tek na zimu ili u proljeće, te novu dramu Riverdale koja je debitirala ranije ove godine.

Riverdale se u prvom sezoni fokusirao na istraživanje ubojstva koje je potreslo istoimeni gradić, a grupa mladih predvođena Archiejem polako otkriva sve tajne koje se skrivaju među građanima njihovog mjesta. Kritike su uglavnom pozitivne, hvaleći vanjski izgled serije, dok su odnosi među likovima i dijalog malo preveliki klišeji. Druga sezona će se izravno nastaviti na događanja s kraja prva sezone te će brojiti čak 22 epizode, a premijera je zakazana za 11. listopada.

The 100 je za svoju petu sezonu pustio trailer koji osim Clarkine nove frizure otkriva i vremenski skok od šest godina koji će obuhvatiti vrijeme između sezona. Datum premijere još nije poznat, no Tasya Teles, u seriji bivša pripadnica Ice Nationa, je unaprijeđena u člana glavne glumačke postave.

Najkasnije od svih se vraća iZombie sa svojom četvrtom sezonom gdje će uloga Roberta Kneppera postati jedna od glavnih likova. Povratak se nagađa za proljeće, a zasad je jedino poznato da će stanje u Seattleu postati napeto zbog otkrivanja zombija ostatku svijeta. Liv to neće vidjeti kao veliki problem, no suživot zombija i ljudi će imati određene poteškoće i kompromise.

https://www.youtube.com/watch?v=3czXkhMwrPo

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861