Trailer: Marvel’s Cloak & Dagger od lipnja na Freeformu – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Marvel’s Cloak & Dagger od lipnja na Freeformu

Trailer: Marvel’s Cloak & Dagger od lipnja na Freeformu

Još jedna Marvelova serija stiže na televiziju. Marvel’s Cloak & Dagger, ili za normalne ljude samo Cloak & Dagger, predstojeća je adaptacija polu-popularnog istoimenog stripa koja će se prikazivati na Freeformu, bivšem ABC Family, sljedeće godine.

Sama serija dijelit će kontinuitet s ostalim Marvelovim filmovima i serijama, ali ne očekujte Thora i Iron Mana kako spašavaju svijet s tinedžerskim junacima serije. Eventualno će netko u prolazu spomenuti Jessicu Jones – ako i to. Seriju produciraju ABC i Marvel Television, a Joe Pokaski (Heroes, Crossing Jordan) preuzet će posao showrunnera.

Olivia Holt i Aubrey Joseph utjelovljuju naslovne junake, Cloaka i Dagger, dvoje tinejdžera koji doznaju da njihove moći bolje funkcioniraju zajednički, ali i dijele određene osjećaje jedan prema drugome.

Snimanje na seriji započelo je u veljači 2017. u New Orleansu, a prva sezona – koja se sastoji od 10 epizoda – trebala se emitirati kasno pršle godine, pa rano ove godine, pa je ipak početak ljeta određen za prikazivanje. Marvel’s Cloak & Dagger dolazi u četvrtak, 7. lipnja. Prva epizoda prikazana je na nedavnom SXSW-u, a prve reakcije su prilično pozitivne.

https://www.youtube.com/watch?v=_TT0ZREuoKY

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861