Cloak and Dagger se vraća u travnju, Better Call Saul preskače 2019.? – serijala.com
Trenutno čitaš
Cloak and Dagger se vraća u travnju, Better Call Saul preskače 2019.?

Cloak and Dagger se vraća u travnju, Better Call Saul preskače 2019.?

Marvelovi Freeformovi junaci, Cloak and Dagger, su nekakva C lista likova iz duboke stripovske riznice, ali to ne znači da je prva sezona serije bila smeće. Dapače. Solidne kritike i vrlo dobra sezona zaslužili su naručivanje druge sezone koja će početi s emitiranjem u travnju. Freeform je predstavio i poster koji možete vidjeti ispod.

Poster za drugu sezonu serije

Seriju produciraju ABC i Marvel Television, a Joe Pokaski (HeroesCrossing Jordan) glavni je i odgovorni čovjek za vođenje same serije.

Olivia Holt i Aubrey Joseph utjelovljuju naslovne junake, Cloaka i Dagger, dvoje tinejdžera koji doznaju da njihove moći bolje funkcioniraju zajednički, ali i dijele određene osjećaje jedan prema drugome. Prve dvije epizode druge sezone emitirat će se 4. travnja.

Iako AMC još ništa nije potvrdio — izgledno je da će Better Call Saul ove godine malo kasniti. Ako se uopće počne emitirati ove godine. Devdiscourse je iskopao podatak da produkcija na petoj sezoni započinje 10. travnja, a završetak snimanja se očekuje u kolovozu. Better Call Saul ima relativno brzu post-produkciju, ali to svejedno ne znači da će se emitirati ove kalendarske godine. Izglednija opcija je da ćemo petu sezonu Saula gledati u ranim danima sljedeće godine, ali svejedno se možemo nadati da će AMC ipak uspjeti predstaviti novu sezonu krajem ove.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861