Wynonna Earp i Cloak & Dagger obnovljeni, Colony otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Wynonna Earp i Cloak & Dagger obnovljeni, Colony otkazan

Wynonna Earp i Cloak & Dagger obnovljeni, Colony otkazan

Na Comic-Conu u San Diegu, fanovi serija s tri televizije – Freeforma, USA Networka i Syfyja – su dobili pozitivne, ali i neke razočaravajuće vijesti povodom njihovog omiljenog programa.

USA Network je nakon tri sezone odlučio ugasiti Colony, seriju autora Losta Carltona Cusea, s Joshom Hollowayom (Lost) i Sarah Wayne Callies (Prison Break) u glavnim ulogama, čije će finale biti emitirano idući tjedan. S druge strane, Syfy je nakon samo jedne epizode aktualne sezone Wynonne Earp, naručio i četvrtu sezonu od deset epizoda s premijerom tijekom 2019. godine. Treća sezona serije je krenula 16. srpnja i sastojat će se od dvanaest epizoda čiji trailer možete pogledati u nastavku.

Obnovu je dobila i nova serija Marvela i Freeforma Cloak & Dagger, gdje Olivia Holt i Aubrey Joseph utjelovljuju naslovne junake, Cloaka i Dagger, dvoje tinejdžera koji doznaju da njihove moći bolje funkcioniraju zajednički, ali i dijele određene osjećaje jedan prema drugome. Tijekom svoje prve sezone su prikupili izrazito pozitivne kritike, a finale se očekuje 2. kolovoza.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861