Nove sezone FLCL-a na Adult Swimu od lipnja – serijala.com
Trenutno čitaš
Nove sezone FLCL-a na Adult Swimu od lipnja

Nove sezone FLCL-a na Adult Swimu od lipnja

Ne pišemo o animeu jer 1) ne pratimo, 2) ima puno toga, 3) nismo baš upoznati s njim i 4) ne pratimo. No, neke stvari ipak treba najaviti. Osamnaest godina nakon prve sezone legendarnog FLCL-a Adult Swim je najavio datume prikazivanja dviju novih sezona.

FLCL je anime iz pera Yojija Enokidoa, u režiji Kazuye Tsurumakija, a radnja prati Naotu Nandabu, dvanaestogodišnjeg dječaka koji živi u izmišljenom japanskom predgrađu Mabase i Haruko Haruhara – šašavu, ekscentričnu djevojku s rozom kosom koji stiže u to mirno predgrađe, privučena industrijskim kućama i zgradom Medical Mechanice.

Ako niste gledali originalnih šest epizoda teško je ući u više detalja nego što ih prethodna rečenica sadrži, a prava bi šteta bila spojlati više od onoga što smo napisali. FLCL je… pravi spektakl boja, animacije i sulude, nevjerojatne i prekrasne priče koju morate doživjeti.

Nove dvije sezone dobile su sufikse Progressive i Alternative, a prva od njih svoju će premijeru imati 2. lipnja na Adult Swimu. Premijera druge sezone očekuje se u rujnu. Dvanaest epizoda je naručeno i bit će raspodijeljene ravno po sredini. Šest epizoda dobio je Progressive i šest epizoda ide Alternativeu.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861