Trailer: Locke & Key – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Locke & Key

Trailer: Locke & Key

Locke & Key bio je jedan od najrazvikanijih pilota protekle sezone s gotovo garantiranim mjestom na FOX-ovom jesenskom rasporedu. No, mreža je ipak odustala od serije.

Unatoč lošim vijestima, interes za ovu horor seriju temeljenu na istoimenom stripu nije se smanjio, a pilot je premijerno prikazan na ovogodišnjem Comic-Conu. Josh Friedman, producent i scenarist pilota, tweetao je dvominutni trailer s objašnjenjem da su ga FOX-ovci napravili prije nego što su odustali od serije. Mreža će rijetko kada napraviti puni trailer koji je spremna predstaviti publici, ako nema namjeru naručiti seriju, stoga je vrlo vjerojatno da je odluka o odustajanju od L&K-a bila nagla i donesena u zadnji čas.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r_KmKC5K8QU[/youtube]
5 komentara
  • Ne znam. Koliko ovo interesantno izgleda, bojim se da je previše odbojno za mainstream broadcast publiku. Šteta što nisu “slučajno” leakali famozni pilot, navodno je dobar čak.

  • meni ovo više izgleda kao trailer za film ili barem mini-seriju. ne znam kako bi to izgledalo u serijaliziranom format kroz više sezona. vjerojatno je to jedan od razloga zašto je fox odustao. ali meni je cijeli trailer jako dobro napravljen i to je priča koju bi htio vidit. šteta. možda procuri negdje online. nadam se. ako je već WW izašla, zašto ne i ovo.

    • Vizualno izgledalo bi super, bar se to po traileru vidi, ali je problem u priči. Naime strip zasad ima tek 24 broja (jedan storyline = 6 brojeva), a negdje sam pročitao da već je već u pilotu prebačeno 6 brojeva, tj. jedan cijeli storyline- znači da bi trebali ubaciti puno improvizacije i proširiti priču, a sad koliko bi to dobro ispalo, tko zna.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861