Netflix: Locke & Key obnovljen za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix: Locke & Key obnovljen za drugu sezonu

Netflix: Locke & Key obnovljen za drugu sezonu

Skoro dva mjeseca od premijere prve sezone Netflix je pročitao sve podatke iz svojih pita, grafova i Excelica i odlučio obnoviti Locke & Key za drugu sezonu, javlja The Wrap.

Priča serije prati djecu obitelji Locke koji se nakon očeve smrti s majkom sele u dom u kojem je odrastao njihov otac. Ubrzo otkrivaju da je dom prepun čarobnih ključeva s moćima koji su povezani s umorstvom njihova oca. Darby Stanchfield utjelovljuje majku, Ninu Locke, dok Connor Jessup (American Crime), Jackson Robert Scott (It) i Emilia Jones (Horrible Histories) igraju braću i sestru Tylera, Bodea i Kinsey. Deset epizoda serije bazirane na stripu Joea Hilla i Gabriela Rodrigueza stiglo je 7. veljače ove godine. Carlton Cuse i Meredith Averill izvršni su producenti adaptacije.

Nastala prema istoimenom stripu Joea Hilla, Netflixova adaptacija je nažalost izgubila oštrinu predloška, ali Carlton Cuse i njegov scenaristički tim ipak su napravili solidnu seriju koja se samo oslanja na određene poluge iz stripa. Druga sezona pojavit će se na Netflixu kada ovo sranje završi i kad se serije počnu opet snimati.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861