Perpetual Grace LTD (“Vječna milost d.o.o.”): Nova neo-noir serija na Pickbox NOW – serijala.com
Trenutno čitaš
Perpetual Grace LTD (“Vječna milost d.o.o.”): Nova neo-noir serija na Pickbox NOW

Perpetual Grace LTD (“Vječna milost d.o.o.”): Nova neo-noir serija na Pickbox NOW

Vječna milost d.o.o. (Perpetual Grace, LTD), neo-noir triler s oskarovcem Benom Kingsleyjem (Gandhi, Lucky Number Slevin, Iron Man 3) u glavnoj ulozi nova je serija na Pickbox NOW koju ne želite propustiti. U izboru najboljih serija prošle godine mi smo napisali sljedeće: “Nakon što je Amazon otkazao Patriota, Conrad i cijelo društvo su se preselili na Epix raditi jednu od najneobičnijih serija na televiziji. Slično kao i Patriot — Perpetual Grace, LTD živi na svojoj atmosferi i glumačkim izvedbama (sjajni Ben Kingsley) dok se priča polako, ali sigurno slaže u smislenu cjelinu.” Seriju kroz deset epizoda odlikuju impresivne scene i uvrnuti užici, a na Pickbox NOW dolazi 3. travnja.

ZVJEZDANA GLUMAČKA POSTAVA

Uz nagrađivanog glumca Bena Kingsleyja, zvjezdanu glumačku postavu nove neo-noir triler-serije čine Jimmi Simpson (It’s Always Sunny in Philadelphia, House of Cards, Westworld), Luis Guzmán (How to Make It in America, Narcos), Damon Herriman (Mindhunter), Chris Conrad (Patriot) i Jacki Weaver (Silver Linings Playbook).

O ČEMU JE RIJEČ?

Serija je smještena u New Mexicu, gdje pratimo Jamesa (Jimmi Simpson) koji upoznaje mađioničara Paula (Damon Herriman), sina pastora Byrona (Ben Kinglsey). Paul nije u dobrim odnosima s ocem, posebice zato što njegov otac, pastor, prezire magiju.

Zato Paul skuje pakleni plan i nagovori Jamesa da ukradu novac njegovu ocu, koji skriva u svojoj kompaniji imena Lady of Perpetual Grace, d.o.o. No pastor je zapravo puno opasniji nego što James to očekuje. Kreće njihova igra nadmudrivanja, koju će zakomplicirati i drugi čudni i zanimljivi likovi.

SPASI SVIJET S KAUČA

Kako bi u ovoj neočekivanoj situaciji dali svoj mali doprinos zajednici, Pickbox NOW je omogućio besplatno korištenje usluge na razini regije. Sve serije, filmovi i dokumentarne emisije dostupne su neograničeno.

Zato, gledaj novu neo-noir seriju Vječna milost d.o.o. na Pickbox NOW i spasi svijet s kauča!

Pickbox NOW videoteka dostupna je i u sklopu MAXtv-a, Android TV-a, Pickbox NOW mobilne aplikacije i www.pickbox.tv

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861