Netflix obnovio Virgin River te Locke & Key za treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix obnovio Virgin River te Locke & Key za treću sezonu

Netflix obnovio Virgin River te Locke & Key za treću sezonu

Ovog tjedna Netflix je obradovao svoje gledatelje s dvije narudžbe novih sezona. Treću će sezonu tako dobiti romantična drama Virgin River te fantasy horor Locke & Key, pod uvjetom da se Netflix u međuvremenu ne predomisli.

Netflix je prvu sezonu Virgin River emitirao krajem prošle godine, da bi nešto manje od godinu dana kasnije izbacio deset novih epizoda za drugu sezonu. Serija prati medicinsku sestru Melindu (Alexandra Breckenridge, This Is Us) koja se po preseljenju u kalifornijski gradić Virgin River vrlo brzo uplete u lokalne drame i probleme. Trećoj će se sezoni pridružiti Zibby Allen (The Flash, Grey’s Anatomy) i Stacey Farber (Saving Hope), a zasad nije poznato možemo li nove nastavke očekivati opet za godinu dana.

Treća sezona je naručena i za Netflixovu adaptaciju Locke & Key koja za razliku od Virgin River nije još emitirala drugu sezonu. Deset epizoda serije bazirane na stripu Joea Hilla i Gabriela Rodrigueza stiglo je 7. veljače ove godine, a svega mjesec dana kasnije Netflix je obnovio seriju za drugu sezonu.

Snimanje novih nastavaka krenulo je početkom jeseni te se ljeto 2021. godine čini kao izgledan datum premijere. Netflixova adaptacija je nažalost izgubila oštrinu predloška, ali Carlton Cuse i njegov scenaristički tim ipak su napravili solidnu seriju koja se samo oslanja na određene poluge iz stripa.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861