Trailer: Fuller, Green i Gaiman predstavljaju American Gods – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Fuller, Green i Gaiman predstavljaju American Gods

Trailer: Fuller, Green i Gaiman predstavljaju American Gods

Gaiman u romanu metaforički piše o sukobu dvaju skupina američkih bogova, onih starih poput monoteističkih, grčkih i nordijskih, koje su doseljenici doveli za sobom, te novih bogova, koji odražavaju opsesiju tehnologijom, slavnima, medijima te drogom. Otkriva ih glavni protagonist i antiheroj Shadow, koji nakon izlaska iz zatvora prihvaća posao misterioznog Mr. Wednesdaya te pritom putuje Amerikom, susrećući spomenute bogove.

U seriji će se pojaviti brojna poznata glumačka imena od kojih se najviše ističe Ian McShane (Deadwood) kao Mr. Wednesday, dok je glavnu ulogu dobio Ricky Whittle (The 100). U pojedinim epizodama se pojavljuju Gillian Anderson (The X-Files), Jonathan Tucker (Kingdom), Orlando Jones (Sleepy Hollow) te Pablo Schreiber (Orange Is the New Black), a najavljena je Kristin Chenoweth u ulozi božice Easter koja je već ranije radila s Fullerom na kratkotrajnim Pushing Daisies.

Bryan Fuller (Dead Like Me, Wonderfalls, Hannibal) i Michael Green (Everwood, Kings) adaptiraju jedno od najpoznatijih djela britanskog autora, Neila Gaimana. Serija će svoju premijeru imati 30. travnja na Starzu. Osam epizoda je naručeno za prvu sezonu.

Komentari (1)
  • Ne znam, nisam odusevljen kao sto sam bio kada su najavljivali seriju pre dugo dugo vremena, ili otkazivali pa ponovo najavljivali.
    Nemam ocekivanja.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861