The I-Land: Netflixova miniserija o čudnovatom otoku – serijala.com
Trenutno čitaš
The I-Land: Netflixova miniserija o čudnovatom otoku

The I-Land: Netflixova miniserija o čudnovatom otoku

Gledajte, jučer smo u novoj rundi trailera predstavili i kratki teaser za znanstveno-fantastičnu Netflixovu miniseriju koja će svoju premijeru imati za dva tjedna. I već tada je djelovalo… pa u najmanju ruku poznato.

Danas je veliko N u divljinu, točnije na Youtube, pustio i prvi punokrvni trailer koji malo detaljnije razlaže radnju nadolazeće miniserije, nespretno stilizirane, The I-Land. Desetero ljudi budi se bez sjećanja na opasnom otoku s kojeg moraju pobjeći. Trailer prilično pošteno upropaštava nekoliko, čini se, vrlo važnih detalja radnje, ali hej — tko nas šljivi. Čak i trailer više podsjeća na Siberiju i Persons Unknown (sjećate li se tih smeća?) nego na Lost.

The I-Land se počeo snimati prije skoro godinu dana, a glavne uloge utjelovit će Kate Bosworth, Natalie Martinez, Alex Pettyfer, Kyle Schmid i Gilles Geary. Autor serije je Neil LaBute koji je, između ostalog, autor nevjerojatno dosadne Syfyjeve serije Van Helsing. Ne želimo ništa prejudicirati, ali izgledno je da će i ovo biti jedan od onih Netflixovih projekata kojih se nećete sjećati za tri dana. The I-Land, od 12. rujna na Netflixu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861