HBO: Određen datum premijere, Watchmen dolazi krajem listopada – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO: Određen datum premijere, Watchmen dolazi krajem listopada

HBO: Određen datum premijere, Watchmen dolazi krajem listopada

Prije nego što pitate — ne, nismo još uvijek dobili screenere, ali držimo palčeve da stižu u narednim danima. HBO je odredio datum premijere svoje najočekivanije jesenske serije, a na Twitteru je objavio i kratki video.

Watchmen je serija stripova smještenih u alternativnu prošlost gdje se policija okrenula protiv superheroja. U središtu adaptacije se nalazi Regina King kao nova superheroina koja se pridružuje nasilnoj pobuni protiv opresivnog policijskog aparata, a među glumcima će joj se pridružiti Jeremy Irons, Jean Smart, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II i Tim Blake Nelson. HBO-ovi Watchmeni neće adaptirati strip već će “remiksirati” priču.

Damon Lindelof je scenarist i izvršni producent pilota, a zaposlen je i kao showrunner na prvoj sezoni. Casey Bloys, šef programa kabelskog diva, potvrdio je da je iznimno zadovoljan napisanim i viđenim i da je naručivanje same serije prošle godine bila samo formalnost. Nicole Kassell, redateljica nekoliko epizoda HBO-ovih (i Lindelofovih) Leftoversa, ali i raznih epizoda The AmericansaVinylaRectifya,Better Call Saula i American Crimea, sjela je u redateljski stolac za pilot, a služit će i kao izvršna producentica serije.

Watchmen dolaze 20. listopada, a kao i obično, na programu domaće podružnice očekujemo ga sljedeći dan.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861