Nova runda trailera nadolazećih serija s Netflixa i Amazona – serijala.com
Trenutno čitaš
Nova runda trailera nadolazećih serija s Netflixa i Amazona

Nova runda trailera nadolazećih serija s Netflixa i Amazona

Jesen nam se polako prišuljava, možda ne vremenski koliko kalendarski, a to znači i novi teretni brod novih i starih serija. Krenimo redom.

Netflix nam donosi Unbelievable, miniseriju koja prati tinejdžerku Marie Adler (Kaitlyn Dever) koja je prijavila policiji da je silovana u svom domu, ali nakon što neki detalji izazovu sumnju u vjerodostojnost navoda policija odbacuje njenu prijavu kao laž. Istodobno, dvije detektivke udaljene kilometrima jedna od druge, Grace Rasmussen (Toni Collette) i Karen Duvall (Merritt Wever), upoznaju se za vrijeme dvije vrlo slične istrage o silovanjima u domovima žrtava.

Miniserija je bazirana na Pulitzerom nagrađenom dokumentarnom izvještavanju The Marshall Projecta i ProPublice, “An Unbelievable Story of Rape“. Mučno, nevjerojatno i frustrirajuće istovremeno — trailer ne obećaje gotovo ništa manje teško, bolno i traumatično iskustvo.

Svih osam epizoda stiže 13. rujna na Netflix.

Ako bi radije gledali špijunske trilere, i to indijske špijunske trilere — imamo dobre vijesti za vas. Bard of Blood će pratiti ekskomuniciranog agenta RAW-a, indijske obavještajne agencije, Kabira Ananda, koji se vraća u akciju i još jednu tajnu misiju spašavanja svojih bivših kolega. Osam epizoda počinje se emitirati 27. rujna.

Nastavljajući niz miniserija — Netflix donosi i deset epizoda svoje znanstveno-fantastične serije, I-Land. Desetero ljudi se bez sjećanja budi na tropskom otku bez znanja tko su i kako su došli tamo. Vrlo brzo shvaćaju da otok baš i nije običan, a strah i panika se brzo šire među desetero nepoznatih. Podsjeća vas na nešto? Da, ni nas… Svih deset epizoda bit će dostupno 12. rujna.

I Nijemci svog konja za trku imaju. Pored sjajne druge sezone Darka — evo nove serije iz Njemačke. Skylines prati muzičkog producenta Jinna koji misli da je napokon uspio nakon što je potpisao ha Hip Hop diskografsku kuću, Skylines. Ubrzo shvaća da se upleo u opasnu igru u kojoj možda neće izvući živu glavu. Od 27. rujna.

Amazon od 13. rujna donosi novu seriju autora Bojacka Horsemana Raphaela Boba-Waksberga, Undone. Ova zanimljiva animirana serija prati Almu (Rosa Salazar), koja nakon što jedva preživi stravičnu prometnu nesreću otkriva da ima nove moći. Ne bojte se, nije ovo priča o superherojima — Alma uz pomoć svojih novih temporalnih moći pokušava saznati istinu o smrti svog oca.

Na papiru vrlo slična Vertigovim “Fablesima” — Carnival Row je neo-noir serija s Amazona koja će pratiti mitska stvorenja koja su pobjegla iz svojih ratom zahvaćenih domova i sada se pokušavaju asimilirati u društvo. Priča će se vrtiti oko neriješenih ubojstava koja prijete civilnim neredima i tankoj granici tolerancije prema novim imigrantima. Osam epizoda bit će dostupno od 30. kolovoza.

Glad za hororom možćda ćete utažiti s novom francuskom serijom Marianne, o mladoj spisateljici Emmi koja shvaća da bića o kojima piše u svojim djelima postoje i u stvarnom svijetu. Premijera je 13. rujna.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861