Teen Wolf remake – serijala.com
Trenutno čitaš
Teen Wolf remake

Teen Wolf remake

Kad smo već kod remakeova, spomenimo i još jedan. MTV se opet okušava sa serijama, a ovaj put je u igri remake filma “Teen Wolf” iz 1985. godine, u kojem je glavnu ulogu igrao Michael J. Fox.

Serija Teen Wolf se ne bi trebala previše razlikovati od filma. Radnja će pratiti mladoga srednjoškolca Scotta McCalla kojega jedne večeri u bezazlenoj šetnji šumom ugrize vukodlak, da bi zbog tog ugriza glavni protagonist priče počeo osjećati neke promjene na sebi. Da, znamo, opak zaplet. U glavnoj ulogama su Tyler Posey (Brothers & Sisters) kao Scott McCall, te Crystal Reed u ulozi Allison Argent.

Premijera se najavljuje za 5. lipnja, odmah iza MTV Movie Awardsa, što dokazuje da MTV polaže velike nade u ovu seriju. Teen Wolf je još jedna u nizu teen serija, koja će zasigurno naći svoj dio publike, vjerojatno isti onaj na koji i CW cilja, a mi vam u nastavku donosimo par promotivnih video materijala.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ku6MC6a5Ur8[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hgO5fpPjkiI[/youtube]
Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861