I Voltron dobiva remake – serijala.com
Trenutno čitaš
I Voltron dobiva remake

I Voltron dobiva remake

Spremni za novo silovanje djetinjstva? Nakon Zekoslava i Dode u predgrađu, dolazi remake Voltrona, animirane serije iz osamdesetih.

Nisam siguran koliko je Voltron bio popularan kod nas, kao i sve ostale crtiće i serije, Voltrona sam gledao na austrijskoj televiziji (ili čak nekoj domaćoj? Nemam blage veze). Petero robotiziranih lavova koji se spajaju u ogromnog transformerolikog robota, zaštitnika svemira. Koji je još k tome imao gigantski mač! Prejebeno. I zapravo jedina stvar koje se sjećam.

Uglavnom, 16. lipnja dolazi remake, koji čak nije ni prvi, na moje iznenađenje. Postoji verzija sa kraja devedesetih, no original se emitirao između 1984. i 1985. godine. Izvornoj postavi Voltronovih pilota pridružit će se novi kadeti, koji će braniti svijet od novih prijetnji. Naručeno je 26 epizoda animirane serije čija se radnja odvija nekoliko godina nakon originala.

Kao da tiho jecanje vašeg oskvrnutog djetinjstva nije dovoljno, sljedeći trailer priuštit će vam epileptični napad kada krene brza izmjena scena. No cinizam na stranu, moje sjećanje na crtić (osim famozne scene spajanja Voltrona) vrlo je mutno, pa se suzdržavam od bilo kojeg drugog komentara. Osim stava da su svi remakeovi krivi dok se ne dokaže suprotno.

4 komentara
  • E al ne znate vi koja je Voltron zapravo bolesnoća, ovo što smo mi gledali je masovno izrezana verzija.

    Baš ima na youtubeu uncut, tamo ima ubijanja: djece, starih ljudi, mladih, ne znam tu i tamo koje silovanje itd. tipa Berserk strip :)

  • Trebalo danas izaci…ali nema na NETFLIXu :( Ocito samo za US netflix korisnike…smrc….

    • Iskreno, nemam pojma, ali ja sam impresioniran da si iskopao pet godina staru vijest, svaka cast.

      Joj i sad sam procitao zadnju recenicu vijesti, poslao bi u kurac sebe iz 2011. godine.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861