Zekoslav Mrkva preselio u predgrađe – serijala.com
Trenutno čitaš
Zekoslav Mrkva preselio u predgrađe

Zekoslav Mrkva preselio u predgrađe

Neke stvari nisu toliko dobre kakvima se sjećamo. Recimo, vjerojatno nije pametno ponovo gledati nekad obožavanu Djevojčicu iz budućnosti, no crtići sa Zekoslavom Mrkvom i ostalim likovima Loony Tunesa bezvremenski su klasik. Stare popularne stvari uvijek će biti “modernizirane”, remakeane, to je životni ciklus televizije na kojeg smo već navikli, ali…

Dakle, novi Looney Tunesi. Jučer je na Cartoon Networku krenula nova 20-minutna animirana serija sa svim starim i poznatim likovima – ali, prema standardnom trendu u zadnje vrijeme – “modernizirana” i “realna.” Zekoslav Mrkva više ne živi u šumi, nego u predgrađu sa cimerom Patkom Dodom, dok se Brzi Gonzales skriva po pukotinama u zidovima njihove kuće. Serija čak ima TV-PG oznaku, odnosno označava program koji nije pogodan za djecu bez nadzora njihovih roditelja. Što je rang standardnih televizijskih komedija.

Prva epizoda grozna je koliko i sam opis. Što je sljedeće? Prašćić Porky i Sylvester će ići na govorne vježbe? Tasmanijski Vrag psihijatru radi samokontrole i obuzdavanja bijesa? Zečica Lola kao emancipirana poslovna žena i samohrana majka? Stari kratki crtići u suštini su “prevedeni” u klasični sitcom format izgrađen na one-linerima, umjesto klasičnih slapstick skečeva i zapravo više djeluju kao rađeni za publiku odraslu na originalu, a ne nekim novim klincima.

Novi Zec, gadif mi fe.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861