Teen Wolf: Informacije o drugoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
Teen Wolf: Informacije o drugoj sezoni

Teen Wolf: Informacije o drugoj sezoni

Nakon nedavnog završetka prve sezone, izvršni producent Teen Wolfa Jeff Davis za Zap2It otkriva neke od stvari koje možemo očekivati u sljedećoj sezoni. Eliminacija dva glavna “zlikovca” u seriji: Petera, poznatijeg kao Alpha vukodlaka (Ian Bohen) i Kate (Jill Wagner) je privela kraju prvu sezonu, ali bez većih cliffhangera – Derek Hale (Tyler Hoechlin) je postao novi Alpha, dok se Jackson (Colton Haynes) trenutno nalazi na pogrešnom kraju Derekovih “alpha kandži”.

Snimanje 2. sezone počinje 15. studenog, a emitiranje sljedeće godine. Evo što možemo očekivati u sljedećoj sezoni:

  • Stiles (Dylan O’Brien) u ljubavnoj priči! – Iako je producent serije govorio kako Stiles nikad neće imati djevojku u seriji, to “nikad” se ne čini kao dug period. ” Očekujte više romantike u Stilesovom životu”- govori Davis. Većina je u uvjerenju da će ta misteriozna djevojka biti njegova dugogodišnja ljubav Lydia (Holland Rodes)
  • Ženski vukodlak! – Spominjući Lydiu, i dalje se ne zna što se točno dogodilo s njom nakon što ju je napao i ugrizao Peter. Davis je spomenuo da će se u sljedećoj sezoni pojaviti ženski vukodlak, ali i dalje se ne zna da li je to Lydia ili neko drugi. Bez obzira na to, Lydia ima uzbudljiv put pred sobom nakon onoga što joj se dogodilo i sigurno će imati važnu ulogu u narednoj sezoni.
  • Hoće li Jackson postati vukodlak? – Posljednja scena prve sezone je ostavila glavni cliffhanger. Nakon što je Derek dobio ono što je htio, Jackson zahtjeva i svoj dio kolača. Iz onoga što smo vidjeli ne možemo biti sigurni je li postao vukodlak. Njegova priča još treba biti istražena, Jackson je mladić koji nikada nije upoznao, te ne zna mnogo o svojim roditeljima, pogotovo ocu. U drugoj sezoni očekujemo njegov background i povijest njegove obitelji.
  • Još obiteljske drame – Scott je snažno povezan sa svojom majkom Melissom (Melissa Ponzio), koja i nije imala toliko važnu ulogu u prvoj sezoni. Davis je počeo sve više pisati o njoj tako da će ona biti važna karika u nastavku: “Želim da je vidim u opasnosti, tako da Melissu možete očekivati u dramatičnim i po život opasnim situacijama”.
  • Potraga za lijekom – Nakon smrti Petera, jedinog čovjeka koji je mogao izliječiti Scotta, Derek je postao Alpha. To daje novu dimenziju priči, i bit će više istraženo u drugoj sezoni, dok se Scott i dalje nada pronalasku lijeka.

“Dok držimo dobar balans romantike i humora, željeli bismo da otkrijemo i tamniju stranu Teen Wolfa. Polako, ali sigurno očekujte više uzbuđenja, straha i akcije u narednoj sezoni” – poručio je Davis.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861