Star Trek: Discovery u The Walking Deadu pronašao svoju glavnu glumicu – serijala.com
Trenutno čitaš
Star Trek: Discovery u The Walking Deadu pronašao svoju glavnu glumicu

Star Trek: Discovery u The Walking Deadu pronašao svoju glavnu glumicu

Dugo je CBS popunjavao glavnu ulogu u nadolazećem, šestom Star Trek serijalu, no konačno je i javno objavljeno: Sonequa Martin-Green predvodit će postavu. Trenutno je u glanvoj postavi The Walking Deada, no ulogu će nastaviti paralelno sa Star Trekom: Discovery.

To će biti prva afroamerička glumica na čelu Star Trek serije i prvi glavni lik koji nije kapetan broda. Osim toga, serija će imati prvog gay lika u Star Treku – pogotovo ako ne računamo suptilni detalj iz kraja zadnjeg filma, Beyond.

Serija je najavljena za svibanj iduće godine, no veliki udarac našem optimizmu napravila je nedavna vijest da Bryan Fuller napušta čelo scenarističke sobe. Razvijao je projekt od starta i bio postavljen za showrunnera, no nesuglasice sa CBS-om te kolizija sa drugom serijom, American Gods za Starz, dovele su do rastanka.

5 komentara
  • Ovo je u sustini ogroman spojler za TWD, ali mislim da vise i nije bitno zbog najnize tacke kvaliteta koju je TWD dotakao. Sto se tice Star Treka, dobar izbor.

    • Koliko znamo, Sonequa Martin-Green može raditi dvije stvari istovremeno, za razliku od Bryana Fullera. No spoilers in that :D

      • Hm, mozda. Ionako nema puno posla oko TWD-a, bude u svakoj cetvrtoj epizodi, dok dodje na red.

  • Imam filling da ce uss discvoery zavrsit poput Titanica. Bio sam nabrijan u početku ali sve mi se čini da neće dobro završit.

    • Slazem se!! Serija ce bit Epic Fail i pokopat ce Star Trek za dugo vremena a mozda i zauvjek..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861