Smallville – potvrđena deseta sezona – serijala.com
Trenutno čitaš
Smallville – potvrđena deseta sezona

Smallville – potvrđena deseta sezona

CW je službeno potvrdio kako će serija Smallville imati desetu sezonu. Mogli bismo reći posve očekivano budući da je posljednjih nekoliko epizoda imalo izvrsnu gledanost, štoviše, najveću u sezoni dosad.

Deseta sezona će krenuti na jesen ove godine, Tom Welling će i dalje tumačiti ulogu Clarka Kenta, u svakom slučaju, vijest koja će obradovati fanove serije. Smallville se tako pridružio serijama kojima je CW već potvrdio nove sezone, a to su još The Vampire Diaries, Gossip Girl, 90210, te Supernatural. Inače, nije zgorega dodati da je gledanost Smallvillea porasla baš nakon što je CW ove sezone prebacio seriju na petak.

Otkako se dotičnim danom serija emitira, zabilježen je veliki porast u gledanosti, a posebno zanimljivo je što su gotovo sve ostale serije koje se emitiraju petkom vrlo slabo gledane ili uglavnom osuđene na propast. Najbolji dokaz tomu su FOX-ove serije Prison Break i Terminator: The Sarah Connor Chronicles, nakon što su prebačene na petak gledanost je drastično pala, a sezone koje su se prikazivale dotičnim danom su ujedno bile i posljednje. Poznato je kako su serije petkom najslabije gledane, međutim, sada imamo i seriju kod koje se prebacivanje upotpunosti isplatilo.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861