Službeno: Dosjei X vraćaju se na televiziju – serijala.com
Trenutno čitaš
Službeno: Dosjei X vraćaju se na televiziju

Službeno: Dosjei X vraćaju se na televiziju

Nakon par krugova glasina, među ostalim najavama sa kraja prošlog tjedna, Fox je i službeno potvrdio priče te službeno najavio povratak Dosjea X na televiziju, 13 godina nakon kraja serije. Glavni dvojac serije, Glian Anderson i David Duchovny vraćaju se kao agenti Dana Scully i Fox Mulder; također i autor serije, Chris Carter.

Fox nije ponudio mnogo detalja o povratničkoj seriji, osim najavio da se radi o šestodijelnoj mini-sezoni. Chris Carter vraća se kao scenarist, produkcija kreće ovog ljeta, ali ni okvirni datum premijere nije poznat. Pretpostavite da će to biti iduća godina.

Originalnog naziva The X-Files je, sigurno znate svi, bila jedna od ključnih serija devedesetih. Devet sezona i 202 epizode snimljene su između 1993. i 2002. godine, zajedno sa dva filma: The X-Files: Fight The Future iz 1998. te posljednji izdanak franšize, The X-Files: I Want To Believe iz 2008.

7 komentara
 • Hvala bogu da smo ovo doživjeli, bila bi prevelika šteta da ne nastave ili bar završe glavnu priču pogotovo u ovo vrijeme kad imamo inspiracije za tematiku X-files-a koliko god te volja. Fringe je bio dobar ali nije to to i Fox je to srecom shvatio. Nista, sljedece proljece gazimo TWD i GOT po gledanosti! ALL ABOARD THE HYPE TRAIN! AJMO MULDERE!

 • Nedavno sam na kratko pogledao jednu od prošlih epizoda… te priče su očito tad mogle “paliti”, ali danas … ne bih rekao… priče iz serije izgledaju jadno …

 • Izgledaju jadno :D i ja sam gledala prije godinu dana u ne izgleda jadno. Epizode kao što su Bad Blood, Triangle, Redux nikad ne stare. Ne smatraju se dosta epizoda ove serije bezveze u krugu najboljih svih vremena. Od druge sezone ti počinje prava priča, a prva pokazuje ono što mogu. Tooms mi je i dan danas jedan od najstrašnijih čudovišta :D sjećam se da smo seka i ja ispod plahte gledali pa kad sam ponavljala, joj. Ili onaj čovjek metilj. Ili Home, ona bolesna epizoda strašno nešto. Tako da nisu oni bezveze pokupili toliko nagrada od kojih se posebno izdvajaju 5 zlatnih globusa.

 • Ufff, meni se čini da će biti bullsh** . A i nije da baš sluzi na čast glumcima. Pomalo ispada kao da nisu ni zašto drugo doli za hvatanje slamki prošlosti. Al’ ajd’… da vidimo što će skuhati!

  • Pomalo ispada kao da nisu ni zašto drugo doli za hvatanje slamki prošlosti.

   Anderson je trenutno u dvije (jako dobre) serije, a Duchovny je završio sa jednom dugotrajnom i ima sljedeci angazman.
   Tako da, daleko je ovo od Katherine Heigel-astog posramljenog povratka necemu sto ih je proslavilo…
   Zasto ne, koncept nije zastario, fanova ima, a jednokratna skracena sezona je dobra ideja.

 • Jedna od najgorih zadnjih sezona bilo koje serije a i oni filmovi nisu puno bolji. No, na svom vrhuncu to je bila sjajna serija, možda i najbolja 90-ih godina. Nadam se da će konačno završiti tu sagu na pristojan način, umjesto da je uporno razvlače bezveze…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861