Službeno: Dosjei X vraćaju se na televiziju – serijala.com

Službeno: Dosjei X vraćaju se na televiziju

Gillian Anderson i David Duchovny te autor Chris Carter vraćaju se seriji koja ih je proslavila.

 1. Tomo says:

  Hvala bogu da smo ovo doživjeli, bila bi prevelika šteta da ne nastave ili bar završe glavnu priču pogotovo u ovo vrijeme kad imamo inspiracije za tematiku X-files-a koliko god te volja. Fringe je bio dobar ali nije to to i Fox je to srecom shvatio. Nista, sljedece proljece gazimo TWD i GOT po gledanosti! ALL ABOARD THE HYPE TRAIN! AJMO MULDERE!

 2. Tomo Perić says:

  Nedavno sam na kratko pogledao jednu od prošlih epizoda… te priče su očito tad mogle “paliti”, ali danas … ne bih rekao… priče iz serije izgledaju jadno …

 3. Nata says:

  Izgledaju jadno :D i ja sam gledala prije godinu dana u ne izgleda jadno. Epizode kao što su Bad Blood, Triangle, Redux nikad ne stare. Ne smatraju se dosta epizoda ove serije bezveze u krugu najboljih svih vremena. Od druge sezone ti počinje prava priča, a prva pokazuje ono što mogu. Tooms mi je i dan danas jedan od najstrašnijih čudovišta :D sjećam se da smo seka i ja ispod plahte gledali pa kad sam ponavljala, joj. Ili onaj čovjek metilj. Ili Home, ona bolesna epizoda strašno nešto. Tako da nisu oni bezveze pokupili toliko nagrada od kojih se posebno izdvajaju 5 zlatnih globusa.

 4. matt says:

  Ufff, meni se čini da će biti bullsh** . A i nije da baš sluzi na čast glumcima. Pomalo ispada kao da nisu ni zašto drugo doli za hvatanje slamki prošlosti. Al’ ajd’… da vidimo što će skuhati!

  • Krešo says:

   Pomalo ispada kao da nisu ni zašto drugo doli za hvatanje slamki prošlosti.

   Anderson je trenutno u dvije (jako dobre) serije, a Duchovny je završio sa jednom dugotrajnom i ima sljedeci angazman.
   Tako da, daleko je ovo od Katherine Heigel-astog posramljenog povratka necemu sto ih je proslavilo…
   Zasto ne, koncept nije zastario, fanova ima, a jednokratna skracena sezona je dobra ideja.

 5. Slaven says:

  Jedna od najgorih zadnjih sezona bilo koje serije a i oni filmovi nisu puno bolji. No, na svom vrhuncu to je bila sjajna serija, možda i najbolja 90-ih godina. Nadam se da će konačno završiti tu sagu na pristojan način, umjesto da je uporno razvlače bezveze…

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *