BBC otpustio Jeremyja Clarksona sa Top Geara – serijala.com
Trenutno čitaš
BBC otpustio Jeremyja Clarksona sa Top Geara

BBC otpustio Jeremyja Clarksona sa Top Geara

Nakon podužeg vijećanja i istrage, BBC je donio očekivanu, ali nepopularnu odluku u vezi sudbine Top Geara i Jeremyja Clarksona — najeksponiraniji od trojice voditelja emisije dobio je otkaz zbog fizičkog sukoba sa producentom emisije koji se dogodio pred dva tjedna. Odnosno, BBC je odlučio “ne obnoviti” Clarksonov ugovor, koji je isticao po završetku ove sezone.

Podsjetimo, Top Gear je bio skinut s rasporeda tri epizode prije kraja sezone, a Jeremy Clarkson suspendiran zbog fizičkog sukoba sa producentom emisije. Jasno, zbog popularnosti emisije, slučaj je bio pomno praćen, a javnost je uglavnom stala na Clarksonovu stranu, potpisujući peticije za njegov ostanak. Doduše, BBC je na kraju učinio ono što je morao, jer hej, pogodite što se dogodi kad nakon povijesti prethodnih incidenata još dodatno fizički napadnete kolegu na poslu.

Sudbina emisije tako ostaje upitna, a BBC je samo izjavio da razmatraju opcije o obnovi serije za 2016. godinu. Zasigurno će se tražiti novi voditelj, no vrlo je teško zamisliti Top Gear bez Jeremyja Clarksona…

9 komentara
 • U principu ne znam koliko im se isplati Top Gear bez ovog trojca. Clarkson je takav kakav je ali je upravo to i donijelo gledanost. Naravno na njima je da probaju ali ja znam da ću ja gledati ono što će sada smisliti za Clarksona i nadam se May-a i Hammonda na nekoj drugoj mreži.

 • Jeli gledao tko iZombie? Po meni nije uopće toliko loše kao što neki kažu.
  Prvih 5 minuta je bilo potpuno u neredu, skoro sam prestao gledat. Ali kasnije je sve sjelo na svoje mjesto. Pilot je bio zabavan i zanimljiv.
  Gledam i dalje.
  iZombie je izgleda još jedna dobra stvar za CW.

  • Otišao si totalno u off-topic (trebao bi zapravo neki forum na Serijali). A da nastavim s tim, hehehe, gledao sam pilot. Neki seriju hvale u stilu da predstavlja neki novi koncept, ovo-ono, a koliko me sjećanje služi, koncept je pokupljen iz serije Tru Calling (koja mi se svidjela u ono vrijeme kad je bila emitirana, samo što su je ukinuli nakon druge sezone; između ostalog i uvodna tema mi je bila super), samo što je zamotan u zombijevski celofan. Zbog toga sam i razočaran – serija nije donijela ništa novo, i dalje se nastavlja silovati publiku sa zombijima (eto i Švarci ima film sa zombijima!), i još k tome je mlaka u izvedbi, više namijenjena tinejdžerima.

   • Ma nema off-topica ako su serije u pitanju.
    Forum smo imali i ugasili zbog malog broja korisnika, forume su pregazile društvene mreže. A nikad se, iskreno, nismo ni trudili oko njega, tako da nije bilo smisla.

  • Meni je serija zabavna, iako nije neka kvaliteta kakvu bi danas očekivali od CW-a. Kad pogledam The 100, Jane the Virgin, Arrow, Flash i sl. i onda se prebacim na iZombie, nekako mi nije ista ta atmosfera. Ali ima smiješnih trenutaka, priča izgleda zanimljivo, iako baš i nisam siguran gdje vodi, no nastavit ću gledati.

 • uvijek sam vise uzivala u normalnom may-u i hammondu nego beskrajno arogantnom clraksonu i uopce mi je kretenski nekoga hvaliti samo zato jre zna napraviti nesto gledljivo a kao covjek je smece.
  uostalom,nitko i nista nije trajno,i sve je zamjenjivo.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861