BBC otpustio Jeremyja Clarksona sa Top Geara – serijala.com

BBC otpustio Jeremyja Clarksona sa Top Geara

Nakon fizičkog obračuna sa producentom emisije i dva tjedna vijećanja, BBC je odlučio otpustiti voditelja Top Geara.

 1. djevojka says:

  A otići će i ostali najvjerojatnije.
  https://twitter.com/skynews/status/580736158029623296

 2. croplayer says:

  May je već na twitter stavio da je bivši voditelj

 3. Sonofnoone says:

  U principu ne znam koliko im se isplati Top Gear bez ovog trojca. Clarkson je takav kakav je ali je upravo to i donijelo gledanost. Naravno na njima je da probaju ali ja znam da ću ja gledati ono što će sada smisliti za Clarksona i nadam se May-a i Hammonda na nekoj drugoj mreži.

 4. Darió Łucić says:

  Jeli gledao tko iZombie? Po meni nije uopće toliko loše kao što neki kažu.
  Prvih 5 minuta je bilo potpuno u neredu, skoro sam prestao gledat. Ali kasnije je sve sjelo na svoje mjesto. Pilot je bio zabavan i zanimljiv.
  Gledam i dalje.
  iZombie je izgleda još jedna dobra stvar za CW.

  • MaxB says:

   Otišao si totalno u off-topic (trebao bi zapravo neki forum na Serijali). A da nastavim s tim, hehehe, gledao sam pilot. Neki seriju hvale u stilu da predstavlja neki novi koncept, ovo-ono, a koliko me sjećanje služi, koncept je pokupljen iz serije Tru Calling (koja mi se svidjela u ono vrijeme kad je bila emitirana, samo što su je ukinuli nakon druge sezone; između ostalog i uvodna tema mi je bila super), samo što je zamotan u zombijevski celofan. Zbog toga sam i razočaran – serija nije donijela ništa novo, i dalje se nastavlja silovati publiku sa zombijima (eto i Švarci ima film sa zombijima!), i još k tome je mlaka u izvedbi, više namijenjena tinejdžerima.

   • Krešo says:

    Ma nema off-topica ako su serije u pitanju.
    Forum smo imali i ugasili zbog malog broja korisnika, forume su pregazile društvene mreže. A nikad se, iskreno, nismo ni trudili oko njega, tako da nije bilo smisla.

  • The Serial Watcher says:

   Meni je serija zabavna, iako nije neka kvaliteta kakvu bi danas očekivali od CW-a. Kad pogledam The 100, Jane the Virgin, Arrow, Flash i sl. i onda se prebacim na iZombie, nekako mi nije ista ta atmosfera. Ali ima smiješnih trenutaka, priča izgleda zanimljivo, iako baš i nisam siguran gdje vodi, no nastavit ću gledati.

  • djevojka says:

   Jes, dobar je. Ne stignemo sve odmah popratiti, ali bude bilo.

 5. konkvi says:

  uvijek sam vise uzivala u normalnom may-u i hammondu nego beskrajno arogantnom clraksonu i uopce mi je kretenski nekoga hvaliti samo zato jre zna napraviti nesto gledljivo a kao covjek je smece.
  uostalom,nitko i nista nije trajno,i sve je zamjenjivo.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *