Prvi trailer: Bryan Fuller predstavlja adaptaciju Gaimanovih Američkih bogova – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi trailer: Bryan Fuller predstavlja adaptaciju Gaimanovih Američkih bogova

Prvi trailer: Bryan Fuller predstavlja adaptaciju Gaimanovih Američkih bogova

Na drugom danu Comic Cona objavljen je prvi trailer dugo iščekivane ekranizacije bestsellera Neila Gaimana American Gods pod vodstvom Bryana FulleraMichaela Greena (HeroesEverwood).

Gaiman u romanu metaforički piše o sukobu dvaju skupina američkih bogova, onih starih poput monoteističkih, grčkih i nordijskih, koje su doseljenici doveli za sobom, te novih bogova, koji odražavaju opsesiju tehnologijom, slavnima, medijima te drogom. Otkriva ih glavni protagonist i antiheroj Shadow, koji nakon izlaska iz zatvora prihvaća posao misterioznog Mr. Wednesdaya te pritom putuje Amerikom, susrećući spomenute bogove.

No, serija nije popularna samo zbog bogate produkcije, već i zbog zvučnih glumačkih imena od kojih se najviše ističe Ian McShane (Deadwood) kao Mr. Wednesday, dok je glavnu ulogu dobio Ricky Whittle (The 100). U pojedinim epizodama se pojavljuju Gillian Anderson (The X-Files), Jonathan Tucker (Kingdom), Orlando Jones (Sleepy Hollow) te Pablo Schreiber (Orange Is the New Black), a nedavno je najavljena i uloga Kristin Chenoweth kao božice Easter koja je već ranije radila s Fullerom na kratkotrajnim Pushing Daisies.

Komentari (1)
  • drugi dio trailera na momente se čini gledljiv; kakva je to televizijska kompanija starz uopče?! odakle njima para za takvu produkciju

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861