Novi Firefly? Fox kaže da je otvoren za tu mogućnost – serijala.com
Trenutno čitaš
Novi Firefly? Fox kaže da je otvoren za tu mogućnost

Novi Firefly? Fox kaže da je otvoren za tu mogućnost

Prije nego počnete skakati od sreće i vaditi svoje čizme i kapute iz ormara — ne, Fox nije naručio novi Firefly, ne postoje konkretni planovi za reboot, nastavak ili nešto treće. The Wrap piše da je na zimskom izdanju TCA-a Tim Minear, među ostalim obvezama, pričao i o potencijalnom oživljavanju kultnog klasika iz 2002.

Na svom Twitteru Minear je prije nekoliko dana objavio dosad neviđene slike s kraja snimanja serije, a u akciju su se uključili i Alan Tudyk i Joss Whedon. Tim povodom The Wrap je pitao Mineara i predsjednika Foxovog zabavnog progama Michaela Thorna postoje li planovi za oživljavanje Fireflyja. Thorn je rekao sljedeće:

Svaki put kad pogledamo jedan od naših klasičnih naslova, ako postoji način da ga vratimo tako da danas odjekne kao i prvi put kad se serija emitirala — za takvu mogućnost smo svakako otvoreni. Osobno sam volio Firefly i gledao sam svaku epizodu. Nisam radio na seriji, ali volio sam je. Imali smo The Orville na programu i nije nam imalo smisla da kao mreža emitiramo dvije svemirske franšize istovremeno.

The Orville je prebačen na Hulu, a Fox nema još jednu svemirsku seriju na programu. Hint-hint. Tim Minear je potvrdio da su on i Joss Whedon imali nekoliko razgovora u posljednjem desetljeću oko Fireflyja:

Joss je oživio seriju na neki način već 2005. filmom “Serenity”. To je bilo finale na velikom platnu. Ali razgovarali smo o različitim mogućnostima i kako to može funkcionirati. Uzmemo li dva stara lika i stavimo ih na drugo mjesto i nekako započnemo novu priču s dva stara lika i nizom novih likova?

Nema šanse da ih sve okupimo ponovno za igranu seriju. Nathan [Fillion] je zauzet s Rookiejem, Alana [Tudyka] vidim povremeno. Ali ako pristupimo tome kao X-Files… možda bismo mogli napraviti limitiranu seriju.

Volio bih Firefly vidjeti kao limitiranu seriju s osam ili deset novih epizoda.

Možda. Jednog dana.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861