Misfitsi bi mogli preko Bare – serijala.com
Trenutno čitaš
Misfitsi bi mogli preko Bare

Misfitsi bi mogli preko Bare

Murray Ferguson, izvršni producent vrlo zabavne britanske znanstveno fantastične humoristične drame Misfits, izjavio je da postoji mogućnost i interes za adaptaciju serije u SAD-u, iako zasad interes nije konkretiziran. Izjavu prenosi digitalspy.co.uk:

Postoji interes za snimanje američke verzije, no zasad nismo donijeli nikakvu odluku. Svakako smo zainteresirani za tu opciju, no želimo osigurati zadržavanje svih ključnih elemenata koji su seriju učinili uspješnom, iako shvaćamo da bi određene kulturološke preinake bile potrebne.

Uputit ćemo se u Los Angeles idući mjesec i porazgovarati sa nekim ljudima za koje smatramo da bi bili dobri partneri, koji su zainteresirani za poslovanje s nama. Nadam se da će uspjeti. Optimističan sam – vidjet ćemo.

Ferguson je svjestan nedavne propasti Skinsa, još jedne hvaljene britanske serije koja je neuspješno prenesena na američku televiziju. No, ističe to i sam, Skinsi su bili specifičan slučaj zbog svoje kontroverzne prirode.

Treća sezona Misfitsa trenutno se snima bez Roberta Sheehana (Nathan), koji je napustio seriju, a zamijenit će ga novi lik. Nathanovo napuštanje serije bit će objašnjeno u webizodama prije premijere nove sezone koja se očekuje najesen. Imat će osam epizoda, dok su prethodne dvije imale po šest, odnosno trinaest.

Hejtanje američke produkcije zbog sakaćenja britanskih originala za 3… 2… 1…

5 komentara
  • uopće mi nije jasno zašto ponovno snimati istu seriju (koja će biti tisuću puta lošija od odličnog orginala) koja je usto još i na istom jeziku?! wtf?! zar su ameri toliko glupi da ne razumiju engleski s britankim naglaskom? nek si stave titlove…

    • Zato jer otkup i repriziranje ne bi bilo isplativo koliko potencijalna uspjesna serija. Hej, nije da netko iz SAD-a drzi pistolj autoru na glavi, oni sami idu u Ameriku prodavati seriju.

      Uostalom, Ricky Gervais se nikad nije bunio na Office i kamione love koje mu je donio.

      PS. Shameless. Sjajan ovogodisnji britanski remake.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861