Peta sezona bit će posljednja za Misfitse – serijala.com
Trenutno čitaš
Peta sezona bit će posljednja za Misfitse

Peta sezona bit će posljednja za Misfitse

Kada se ove jeseni Misfitsi vrate u petoj sezoni, bit će to posljednja sezona emitiranja, a među glavnim junacima neće biti nikog iz izvorne postave. Seriju je sredinom prošlog mjeseca britanski E4 obnovio za petu sezonu, a sada je najavljeno da će ona ujedno biti i posljednja.

Misfitse smo u dva navrata imali među 30 najboljih / najdražih nam serija godine, prije nego se ekipa do kraja raspala. U najboljim danima, bila je to originalna, povremeno vulgarna i uvijek zabavna serija o grupici mladih delikvenata koji pukom slučajnošću dobivaju različite natprirodne moći.

Nakon što je po završetku druge sezone seriju napustio dotad najzabavniji i najbolji član, Robert Sheehan kao Nathan, grupa se u narednim sezonama nastavila osipati, da bi je do kraja četvrte sezone napustili svi izvorni članovi. Peta sezona imat će osam epizoda, kao i dvije prethodne.

Američki remake se već duže kuha, ali čini se da u posljednje vrijeme nije bilo bitnijih pomaka. Britanski original, doduše, bio je prilično popularan na streaming servisu Hulu, koji ga je prenosio ubrzo nakon originalnog emitiranja.

Komentari (1)
  • Prestali su valjat u 3 sezoni.4 sam jedva pogleda do kraja i izbrisa sve.Šteta,dobro su počeli.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861