Peta sezona bit će posljednja za Misfitse – serijala.com
Trenutno čitaš
Peta sezona bit će posljednja za Misfitse

Peta sezona bit će posljednja za Misfitse

Kada se ove jeseni Misfitsi vrate u petoj sezoni, bit će to posljednja sezona emitiranja, a među glavnim junacima neće biti nikog iz izvorne postave. Seriju je sredinom prošlog mjeseca britanski E4 obnovio za petu sezonu, a sada je najavljeno da će ona ujedno biti i posljednja.

Misfitse smo u dva navrata imali među 30 najboljih / najdražih nam serija godine, prije nego se ekipa do kraja raspala. U najboljim danima, bila je to originalna, povremeno vulgarna i uvijek zabavna serija o grupici mladih delikvenata koji pukom slučajnošću dobivaju različite natprirodne moći.

Nakon što je po završetku druge sezone seriju napustio dotad najzabavniji i najbolji član, Robert Sheehan kao Nathan, grupa se u narednim sezonama nastavila osipati, da bi je do kraja četvrte sezone napustili svi izvorni članovi. Peta sezona imat će osam epizoda, kao i dvije prethodne.

Američki remake se već duže kuha, ali čini se da u posljednje vrijeme nije bilo bitnijih pomaka. Britanski original, doduše, bio je prilično popularan na streaming servisu Hulu, koji ga je prenosio ubrzo nakon originalnog emitiranja.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2020 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861