Misfits i Awake stižu na FOX, novi regionalni kanal posvećen serijama – serijala.com
Trenutno čitaš
Misfits i Awake stižu na FOX, novi regionalni kanal posvećen serijama

Misfits i Awake stižu na FOX, novi regionalni kanal posvećen serijama

Fox International Channels od 15. listopada pokreće novi kanal FOX, na kojem će se svakodnevno emitirati hit-serije kao što su The Simpsons, The Walking Dead, Sunny in Philly, Louie, Bones, Raising Hope i True Blood. Reprizirat će se, kao što možete vidjeti, i neke serije s FoxLife i FoxCrime kanala, ali bit će i brojnih noviteta. Tako nas u listopadu očekuje novi sitcom The New Normal, koji se na NBC-ju počeo prikazivati 10. rujna, zatim prošlosezonski sitcom Last Man Standing, koji početkom studenoga na ABC-ju kreće u drugu sezonu, britanska SF dramedija Misfits, koja se tri godine prikazuje na kanalu E4, te NBC-jev policijski procedural Awake, koji je na žalost vojske fanova otkazan nakon samo trinaest epizoda. Točne termine potražite u našem pregledu serija za listopad, a u nastavku donosimo press najave s FOX-a:

Sve je to normalno, 1. sezona

Od 18. listopada u 21.00
Premijera za Hrvatsku

Bryan i David uspješan su par iz Los Angelesa koji naoko ima sve. No nedostaje im jedno, a to je dijete. U trenutku kada pomisle da im se zvijezde nikada neće nasmiješiti, u život im ulazi Goldie, konobarica sa Srednjeg zapada i samohrana majka koja se zajedno sa svojom ljupkom osmogodišnjom kćeri doselila u L. A. Očajna i u besparici, ali istodobno veoma plodna, Goldie postaje njihova surogat-majka i djevojka njihovih snova. A surogat-majka dobiva surogat-obitelj!

Posljednja crta obrane, 1. sezona

Od 18. listopada u 22.00 (po dva nastavka)
Premijera za Hrvatsku

Glavni junak ove serije klasični je patrijarh koji jedva preživljava u kući punoj žena. Dok se čudi dokle su suvremene žene dogurale, istodobno se pita što se dogodilo s muškarcima.

Neprilagođeni, 1. i 2. sezona

Od 19. listopada, četvrtak u 23.05
Premijera za Hrvatsku

Skupina mladih prijestupnika odlazi na društveno korisni rad, pri čemu ih udari munja, nakon čega počinju stjecati supermoći.

Budan, 1. sezona

Od 20. listopada, subota u 22.00
Premijera za Hrvatsku

Dramska serija o detektivu koji nakon tragične prometne nesreće shvaća da vodi dvostruki život, što prkosi stvarnosti.

11 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861