Lord of the Rings: Joseph Mawle odabran za jednu od glavnih uloga – serijala.com
Trenutno čitaš
Lord of the Rings: Joseph Mawle odabran za jednu od glavnih uloga

Lord of the Rings: Joseph Mawle odabran za jednu od glavnih uloga

Čak i pred sam početak predprodukcije, informacije o Amazonovoj verziji “Gospodara prstenova” stižu nam na kapaljku. Deadline piše kako su donekle sigurni da je Joseph Mawle odabran za ulogu glavnog negativca Orena, i tako se pridružuje Willu Poulteru koji će utjeloviti junaka priče Beldora i Markelli Kavenagh koja će igrati Tyru, glavnu žensku ulogu u seriji. Joseph Mawle poznat je po ulozi Benjena Starka u “Igri prijestolja”.

Jeff Bezos i Amazon su već platili pozamašnu svotu američkih zelembaća za sama prava, a serija bi mogla koštati oko milijardu dolara za najavljenih pet sezona — 200 milijuna po sezoni što je mnogo, svakako više nego HBO-ova perjanica “Igra prijestolja”. HBO nikad nije potvrdio koliko su trošili na “Igru”, ali cifra je u kasnijim sezonama gotovo sigurno premašivala 100 milijuna dolara po sezoni. S marketinške strane, “serija koja će koštati milijardu dolara” je svakako palac gore prije početka same produkcije.

Osim vijesti da će se serija baviti događajima prije onih iz “Prstenove družine” ne znamo mnogo, a seriju potpisuju JD Payne i Patrick McKay dok u redateljski stolac sjeda Juan Antonio Bayona (Jurrasic World: Fallen Kingdom, El Orfanto). Payne i McKay imaju vrlo mršav profil na IMDB-u, a navodno zajedno rade zadnjih dvadeset godina. Projekt neće ugledati Amazonove aplikacije još neko vrijeme, a nagađa se da bi to moglo biti krajem 2019. — što mislimo da je prilično optimistično.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861