Amazon je objavio novi teaser za The Lord of the Rings: The Rings of Power – serijala.com
Trenutno čitaš
Amazon je objavio novi teaser za The Lord of the Rings: The Rings of Power

Amazon je objavio novi teaser za The Lord of the Rings: The Rings of Power

Manje od dva mjeseca prije premijere svoje visokobudžetne fantasy drame The Lord of the Rings: The Rings of Power Amazon je objavio dvoipolminutni teaser koji donosi djelić atmosfere iz nadolazeće serije.

“Ovo je naslov za koji mislimo da bi mogao živjeti na hrptu knjige pored Tolkienovih klasika. “Prstenovi moći” (The Rings of Power) objedinjuju sve glavne priče Drugog doba Međuzemlja: kovanje prstenova, uspon Mračnog Gospodara, epsku priču o Numenoru i Posljednji savez vilenjaka i ljudi.” izjavio je dvojac showrunnera i izvršnih producenata serije JD Payne i Patrick McKay ranije ove godine.

Payne i McKay već su izjavili kako su isplanirali svih pet sezona serije, a da već i znaju što će biti posljedni kadar serije. Amazon je prava na priču platio 250 milijuna dolara, a od isplaniranih pet sezona trenutno su potvrđene samo prva i druga. Očekuje se da će Amazon iskeširati preko milijardu dolara kad se sve završi i podvuče. Prva sezona od osam epizoda snimljena je na lokacijama na Novom Zelandu, a produkcija se u sljedećim sezonama seli u Veliku Britaniju. Prva sezona od osam epizoda svoju će premijeru imati 2. rujna ove godine.

Pročitaj još

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861